Mopar akku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja busgods, 3.9.2014.

  1. busgods

    busgods Gearhead

    Onko edelleenkin niin että tällaista repro akkua ei Suomessa myy kukaan? No jos ei niin onko mitään muita fiksuja akkuvaihtoehtoja pyörittämään pikkulohkoa. Ilmeisesti jotkut ovat innostuneet jopa vähän naamioimaan normiakkuja teemaan sopiviksi??? Kiitokset vinkeistä etukäteen.

    [​IMG]
     
  2. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    kyseleppä http://www.tuumacid.com... sieltä tulee tavaraa jenkeistä joka kuukausi. Voi olla, että tuollaisen tuominen onnistuu myös. Pikkulohkoon kuuluu keltakorkkinen akku... punainen on isolohkoille.
     
  3. busgods

    busgods Gearhead

    Joo, tälläsen tuominen matkalaukussa voikin olla vähän kimurantinmpi keissi... :D No joo, täytyy kysellä, ei taida ehtiä nyt tähän savottaan, perus exidééllä mennään. Vihree korkkisia ei näemmä reprona tehdäkkään, se olis tuohon omaan se oikein malli. Maalaan korkit tietty eli väärennän...
     
  4. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

  5. busgods

    busgods Gearhead

    Huaa, ei o totta. Kaikkee ne keksii. Ei tartte ostaa ees maalia nyt... :) Kiitokset linkistä. Ground shipping only, eli merimatka edessä. Mites herkkiä tollaset on rahdissa vaurioitumaan. Mietin vaan että yleensä reittiä tai toista kulkeneet laatikot on nähneet vaikka mitä. Laatikot ei takuulla pysy pystyssä jne.
     
  6. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

  7. busgods

    busgods Gearhead

  8. ttvuori

    ttvuori 3rd gear

    Tuo on tekstin mukaan agm-tyyppinen akku, eli pitäis kestää kuskata vaikka väärinpäin. Veneilijät kertovat että noita agm-akkuja käytetään veneessä just sen takia kun ne kestää paremmin tärinää ja iskuja kuin normi akku... Luulis sen sieltä ehjänä saavan suomeen.
     
  9. Mutku

    Mutku Gearhead

    Kiitos linkeistä "busgods" ja 4spdBcuda".

    Ite meen kanssa vielä Exidellä (68A). Maalasin mustaks ja laitoin keltaset korkit, heh.

    Noi Moparin orkkisakut on tietty ihan lyömättömän hienot, mutta ei niitä hyllystä keltään 10 vuotta sitten löytyny (ekan Exiden ostovuosi 2004) eikä vielä tänäkään vuonna (tokan Exiden ostovuosi 2014). Hätäsenä kaverina en alkanu odottelemaan rahtausta meren yli (olis kai pitäny...?) vaan tein omat ratkasut. No, näillä mennään.
     
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Viimeksi viime viikolla tilasin 5 kappaletta noita Summitilta (ilmainen rahti USA:n sisällä ja halvemmat ostohinnat kuin esim. Mancinilla). Meille on tullut noita 3 tai 4 kertaa merirahtina turvallisesti ja ehyenä perille (kop...kop wood). Pakkaus on topakka ja hyvin suojattu.

    Itse akkuhan on ulkonäöltään piste iin päälle konehuoneessa. Minä en ymmärrä, että miten AMBi edes suostuu starttaamaan Exidellä. Vähän pitäis kapinoida omistajalle!
     
  11. Mutku

    Mutku Gearhead

    Heh, on se kapinoinutkin. Monesti. Sillä on sielu, anteeksi HÄNELLÄ. On muuten vielä naispuolinen noitten oikkujensa puolesta, heh. Äkäinen vanha rouva.... :wink:


    Joo, tuossa kun joskus pitänee tilata noita Polyglas-renkaita kierros tai ainakin 2kpl lisää, niin ollaanpa Kemi sitten yhteydessä niin otetaan mulle tommonen orkkistyylin akku samaan konttiin. Ei kiire kuitenkaan...
     
  12. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Joko PPRCUDAn akut on lähteny matkalle pohjolaan, voisin tilauttaa samaan kyytiin yhen vihreekorkkisen.
     
  13. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Turbostart tekee näitä taas rajoitetun ajan. Puutteellisten kannattaa nyt toimia. Pienemmillä toimijoilla kuten Fred Gilmorella hinnat olivat suorastaan pomsahtaneet, mutta Summitilla näytti olevan yhä vanhoilla hinnoilla.
     

Kerro tästä muillekin!