Mopar b-body 1968 kojelaudan irroittaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Belvedereman, 30.11.2008.

 1. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Mites suuri urakka on irroittaa tuollaisesta -68 Belvederestä koko kojelauta? Tarkoituksena on maalata se ja siistiä sähköpuolen virityksiä kuntoon, helpompi myös vaihtaa tuulilasinpyyhkijöiden varsien tiivisteet. Tällä hetkellä irroitettuna on rattiakseli, hanskalokero ja tuhkakuppisysteemit sekä ne pehmusteet mittariston alapuolelta ja A-pilareitten muoviverhoilut. Jonkin verran näistä aukoista näkee kurkkia sinne uumeniin, mutten saanut selville kuinka suuri homma siinä tosiaan on ja korjaamokäsikirjastakaan ei oikein apuja löytynyt.

  Ei kai vaan tuulilasia tarvitse irroittaa joidenkin kiinnityksien auki ruuvaamiseksi?
   
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  Tuulilasi pitää ottaa pois, ruuvit on tiivisteen alla...
   
 3. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Voihan :mad: Näin vähän pelkäsinkin kun näin joitain ruuveja aivan siellä tuulilasin alareunan tuntumassa. No ei voi mitään, tilanteen mukaan eletään, enpähän nyt rupea sitten enempiä yrittämään purkamista kun en todellakaan viitsi sitä tuulilasia irroittaa. Kiitokset avusta :)
   

Kerro tästä muillekin!