Mopar BB pakosarjan pinnapultit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dodge, 14.8.2007.

 1. dodge

  dodge Gearhead

  Osaako joku kertoa millaset pinnapultit tuommoseen '66 383 mottiin C-bodyssä tulee pakosarjoille. Nippelit.netissä tuntuu olevan jos jonkin laista, eli jos tietäs mitat ja kierteet niin vois tilata (joo en viittis ensin purkaa ja sitte tilata ka häätyy päästä kulukemaanki). Vai saako tämmöstä sarjaa jostai. Tuntuvat prkleet kauppaavan vaan pultteja ja itekku haluaisin pysyä pinnapulteissa ainaki näin ku on vielä vakio valusarjatkin.
   
 2. rt68

  rt68 1st gear

  Pinnapultithan niissä on. Kannessa 3/8 unc ja mutteripäässä 3/8 unf. pituutta en nyt tarkkaan muista mutta arvioisin että kokonaispituus n. 1,5-2". Niitä saa sarjoina sekä irrallaan ainakin jenkkilän putiikeista, Year-one, Jims autoparts ym.
  Pakosarjan pultit ym.
  koko pulttisarja
   

Kerro tästä muillekin!