Mopar bensatankin huohotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 9000, 16.7.2014.

  1. 9000

    9000 Gearhead

    -68 Coronetissa semmoinen ongelma että bensatankin huohotinputkesta tulee bensaa ulos, putkia on kaksi joista toinen lyhyempi käppyrä jää tankin etupuolelle ja toinen menee peräkontin kautta runkopalkkiin joka tiputtaa bensaa.
    Lappoa ei pitäs olla koska putken päät jää bensapinnan
    yläpuolelle. Onko näissä ollut alunperin tyhjiöventtili putkessa tms. Muuten putket on alkuperäiset ja tankki on uusi.

    Muokataan vähän: vika mahdollisesti löytyikin eli toinen tankin huohotinputkien lähdöistä oli tukossa.
     
  2. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Mites ootko tarkistanut bensakorkin huohotuksen,meinaan jos lykkää painetta juurikin siksi ja ruiskii bentsiiniä sen vuoksi tuolleen niinkuin sinun tapauksessa?
    Itellä tuo korkkiongelma taasen enempikin antoi alipaineen kun ei hengittänyt ja avatessa suhinaa ja korinaa melkoisesti.
    Vaikutti tuohon käyntipuoleenkin jo jonninverran ellei korkkia välillä löysännyt.
    Vaikka kuinka tutki korkkia,imeskeli ja puhalteli ynnä teki virityksiä niin ihan hyvältä tuo vaikutti silmäpelillä tutkien.
    Laitoin uuden hieman väljän tiivisteen sen orkkiksen tilalle että jäi vähän löysäksi ja ilmavaraa korkkiin,näin ainakin luulen,vaan nyt ei paineongelmia ole.
    Kuskilla kylläkin paino-ongelmia paineiden lisäksi :D
     
  3. 9000

    9000 Gearhead

    Tässä tapauksessa se ei käsittääkseni ole mahdollista että korkissa olis hengitys koska korkki on siellä alhaalla rekisterikilven takana, taitais vuotaa bensat ulos siinä tapauksessa. Siksi kai on kaksi ilmaputkea.
     

Kerro tästä muillekin!