Mopar C-body 69-73 takahelman korjauspaloja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ValiantMan, 29.8.2008.

  1. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Myykö joku taho valmiita korjauspaloja, jonka voisi vaihtaa -73 NY takahelmaan vai pitääkö vain tehdä suorasta pelllistä. Helppohan paikka tuo on, mutta kysytään nyt kumminkin.
     
  2. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Eipä taida olla tarjolla. :cry:
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Oletkos koittanut täällä tota ostetaan/myydään palstaa? Tuossa http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=135537 myydään ainakin '71 Polaran "takakupeita", jos toi olis mitä olet etsimässä? Tiedä sitten tarkoittaako toi koko takakylkeä ovesta taaksepäin? Koska tuskin kannattaa koko kylkeä ruveta vaihtamaan, ellei auto satu olemaan puoleen väliin asti harsoa... Ja eipä toi paha paikka ole tosiaan tehdä (jos ei nyt ihan katosta alas asti tosiaan tarvii uusia...). Itse laikkasin irti n.70x25cm (pituus x korkeus) palan helmaa, takapuskurista eteenpäin, ja väänsin millin pellistä mökin pihalla uuden kappaleen. Aikaa meni reilu kaks tuntia, ku oli uus pala kiinni heppailtuna. Ja kyseessä siis toi mun nimimerkkini auto.
     

Kerro tästä muillekin!