Mopar C-bodyn pallonivelet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja sysler, 23.4.2008.

  1. sysler

    sysler 1st gear

    Oisko kellään vinkkiä heittää.. Pitäis irrottaa ylä ja alapallot. mites ne saisi kivuttomasti irti? Workshop manuaalissa neuotaan käyttämään jotain alkuperästä mopar pullertoolia c-3350?? mistä ei tietenkään ole hajuakaan.. :eek:
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei nyt oo tota korjaamokirjaa tossa, mut ei niissä pitäi smitään kumalista olla. Normi alapallot, mutu ja kartio alatukivarressa ja pulteilla olka-akselissa. Yläpallot kartiolla olka-akselissa ja kierteellä ylätukivarressa. Ne yläpallot on sitten todennäköisesti lujaa tukivarressa kiinni. Siihen voi itekin hitsailla sen työkalun, ja sitten vaan vääntövartta ja voimaa...
     

Kerro tästä muillekin!