Mopar korjauspellit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Swinger71, 23.12.2021.

 1. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Yksi b body mopar huutaa lattiaan kahta korjauspalaa. Eli niitä kapeita paloja jotka tulee takajalkatilan takaosaan. Us Partsilla eikä Trade Partsilla ei ole hyllyssä ja toimitus menee kuukausien päähän. Onko kellään tietoa oisko millään muulla firmalla korjauspeltejä varastossa? Tai jos jollain sattuu olemaan hyllyssä niin saa vinkata.
   
 2. Aulis Hämeenkorpi

  Aulis Hämeenkorpi Gearhead Bannattu

  Eikai kiinalaiset korjauspalat voi niin vaikeita olla että niitä ei tee itse. Pelti kutistuu ja venyy ja meidän ruukin pelti parempilaatuista ihan varmasti.
   
  kad_boost tykkää tästä.
 3. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Joo suorasta pellistä se seuraava vaihtoehto onkin. Tuossa oli kysymys vaan ajan säästämisestä kun menee ko autossa tuliseistä taakse kaikki uusiksi.
   
 4. 68SS

  68SS 1st gear

  Aika seppä saa olla että nuo palat vääntää yhestä palasta, itellä on ylimääräne takapenkin pelti mutta ei tainnut tarvetta sille olla...
   

Kerro tästä muillekin!