MOPAR MEET 17.-19.6.2005 Käyrälampi/Tykkimäki Camping ...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 13.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Virallinen ohjelma jaetaan PAIKAN PÄÄLLÄ Mopar Meetin osallistujille perjantaista 17.6.2005 noin kello 17:sta alkaen.
    Tässä ennakkotietoa viikonlopun ohjelmasta:

    Perjantaina 17.6.
    lähtö leirintäalueelta noin klo 20.00 ja kokoontuminen Kanervistontien tallilla. Osallistumme Kouvola-cruisingiin (kyseessä ei ole mikään pelkkä Mopar-cruising vaan KAIKILLE HARRASTAJILLE avoin cruising-tapahtuma vrt. stadin cruising joka kuukauden eka perjantai) :wink:

    Lauantaina 18.6.
    Tykkimäen moottoriradan portit aukeavat klo 10.00.
    Varsinainen ohjelma alkaa klo 11.00
    Radalla myynnissä makkaraa ja virvokkeita.
    Päivän ohjelmasta vastaavat kouvolalaiset harrastajat eli alan miehet ja naiset.
    MOPARbileet Kanervistontien tallilla klo 21.00 alkaen; elävää musiikkia!

    Sunnuntaina 19.6
    Palkintojenjako leirintäalueella klo 12.00 alkaen.


    Tervetuloa!! Tapaamisiin Kouvolassa 8)

    T: FMA ry / psta Roope ja Pipsa
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kysymyksiä!

    Moneenko asti lauantaina tapahtuu mitään, kun päästäisiin vasta illalla lähtemään? Entä sunnuntai?Onko silloin muuta, kuin tuo palkintojenjako, että kannattaako lähteä??? Kiitos vastauksista :odroll:
     
  3. Mopar-Mamma

    Mopar-Mamma Gearhead

    Lauantaina Mopar Meet 2005 bileet alkavat siis klo 21 ja uskoakseni kestävät sen mukaan, millainen bailauskunto iltabileisiin osallistujilla on; tuskin ainakaan ennen puoltayötä Kanervistontien talli hiljenee.
    (Talli on oiva paikka pitää bileitä ; leirintäalueellahan tulee hiljaisuus jo aiemmin. Kiitokset kaikille tallin osakkaille, kun saamme tulla bilettämään tiloihinne).
    Ainahan Mopar Meetiin kannattaa tulla! Sunnuntaina ei ole muuta virallista ohjelmaa palkintojen jaon lisäksi. Meetin aikanahan valitaan jo tutuksi tulleeseen tapaan Mopar Meet Top 5 ja yleisön suosikki.

    T:pipsa
     
  4. arzi

    arzi Gearhead

    Aurinko paistaa joten ottakaapas nyt ne Moparit sieltä tallista ja illalla nokka kohti Kouvolaa!! Mukava viikonloppu varmasti tulossa!
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Toivottavasti moparistit viihtyivät Kouvolassa. Olis sinne radalle enemmänkin sopinut Mopareita, ettei olis Daewoolla tarvinu ajaa täytelähtöjä. Oli kyllä hienoa katottavaa, kun kolmesatasella, avo-Impillä ja E-bodyilla vedetään mutkarataa nilkka suorana. Niitä videokuvaajia taisi olla useampi, toivottavasti jotain nähdään netissä. Muusta kalustosta jäi mieleen se ´60? punainen Chrysy perä pystyssä, Wolfracet alla ja nippu nostalgisia tarroja lasissa sekä ´60? punainen Phoenix, jossa oli aivan helvatan upea sisusta. Kiitän vielä FMA:lta saadusta 25 v. lahjasta, viritellään se toimiston seinälle jotenkin.
     
  6. elisabeth

    elisabeth 1st gear

    Kyllä oli mukava viikonloppu Mopar Meetissä, sää oli mahtava, nahka on kärynnyt ja nilkat täynnä hyttysenpuremia :D

    Eka kerta kun oltiin mukana, mutta ei taatusti vika.

    Kiitos järjestäjille.

    T. Mökki 28 asukkaat
     
  7. arzi

    arzi Gearhead

    Jep! Oli kyllä mukava meetti!

    Ekat kuvat on nyt netissä. Eli www.fhrakouvola.cjb.net --> Kuvia.

    Vahinko vaan digikamerani (tai kuvaaja..) ei kyennyt tarkentamaan rataa vauhdilla kiertäviä autoja ja vain pari hassua vauhtikuvaa onnistui. Jos hyviä kuvia löytyy muilta paikallaolijoilta niin niitä otetaan avosylin vastaan kerhon webmasterin sähköpostilaatikossa webmaster.fhrakouvola(at)kymp.net. Luvan kanssa laitetaan ne sitten kaiken kansan katsottavaksi kerhon nettisivulle.
     
  8. Vanishing Point

    Vanishing Point 1st gear

    Hauskaa oli vaikka jäi vain lauantain pikavisiitiksi meikäläisen kohdalta. Radalla mukava rento tunnelma. Muut samanaikaiset tapahtumat varmaan karsivat hieman osanottoa mutta ei se määrä vaan laatu... 8)

    Big Wheels seuraavaksi tähtäimessä.
     
  9. roope

    roope Gearhead

    Tervehdys !

    Kiitos kaikille paikalla olleille.Viikonloppu oli varsin loistava.Porukkaa riitti leirintäalueella,radalla että Kouvolan tallin juhlissa !
    Tämä pitää laittaa uusiksi !

    Terveisin ja Kiitoksin Pipsa ja Roope.
     
  10. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    FMA:n sivuillakin näytti jo olevan kuvia. Laittakaahan niitä aikoja ja muita palkittujakin sinne.
     

Kerro tästä muillekin!