Mopar Meet 2013 pidetty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Koppakuoriainen, 10.6.2013.

 1. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 3rd gear

  Hellou,
  Mopar meet 2013 onnistuneesti paketissa ja auto parkkiin ajettu! Sää suosi cruisaajia ja SUURI kiitos Mikkelin Mopar-porukalle joiden ansiosta saatiin hieno "maisemapläjäys" iloisesta Itä-Suomesta :rotfl:
  Iso kiitos runsaalle Mopar porukalle kun lähditte viettämään viikonloppua mahtavissa merkeissä!
  Kiitos kuuluu myös kaikille sponsoreille jotta saatiin hienot arpajaiset pidettyä :D sekä bändille jotta porukka sai laittaa korolla koreasti :rotfl:

  Nähdään tapahtumissa ja näyttelyissä.

  t.Hallituksen poppoo

  Ps. HUOM! Kerhomme sliPoweR-kiertopalkinto jäi pöydälle Heimarissa illalla arpajaisten jälkeen. Mikäli tiedät sen tämän hetkisen olinpaikan niin laitathan viestiä puheenjohtajan s-postiin. Kiitos!
   
 2. tombo

  tombo 1st gear

  Kiitos kaikille teille, jotka teitte tapahtuman mahdolliseksi!

  Hienot meetit oli! Kaikkein mukavinta oli, että ensikertalaisena ei olo tuntunut yhtään vieraalle, vaan sovittiin hyvin mukaan heti.

  Arja & Tomppa
   

Kerro tästä muillekin!