Mopar meet 2018

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja MOP69, 3.11.2017.

 1. MOP69

  MOP69 1st gear

  Mahtavaa Mopar meet 7.7.2018 Malmilla ! Kiihdytysajoa kelloa vastaan , kuin silloin ennen , tämä on kova juttu ! KIITOS vielä onnistuneesta meetistä 2017 !!! T: Heka Porvoosta.
   
 2. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 1st gear

  Moikka,
  monena vuonna ollaan mietitty, että onko sitä oikeaa paikkaa järjestää ja helppo jokaisen tulla paikalle.
  NYT ON joten Malmi kutsuu tontille 7.7.2018!:rolleyes:
  Aloittakaa jo valmistautuminen eli autonne akulta voitte vaatia paljon!:p

  t. Sihteeri-Erja;)
   
  Muokattu: 4.11.2017
 3. Lucky#13

  Lucky#13 1st gear

  Moikka, onko Mopar Meet 2018 todellakin Malmilla 7.7.2018 vai onko kyseessä vain villi huhu?
   
 4. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 1st gear

  Moikka,
  totta se on eli Malmilla pidetään tämän vuoden Mopar Meet 2018.
  Lisää infoa tippuu pitkin kevättä:)
  T.sihteeri- Erja
   
  Jamboolio tykkää tästä.
 5. sämpy

  sämpy Gearhead

  Tippuu joo.. multa tippuu "taas vaihteeksi" kritiikkiä.

  Ensin ymmärsin viime vuonna, että omalle porukalle miitti jossain lentokentällä, tyyliin Räyskälä kuten 90-luvullakin, että amatööritkin jotka ei tiedä kiihdytysautoilusta mitään pääsee kokeilemaan.

  Nyt selvisi, että muutkin merkkikerhot paikalla ja iso tapahtuma Malmilla.

  Ja vahingossa ihan muualta selvisi, että kyseessä onkin FHRA Street Dragsin toinen osakilpailu, kellonajatkin samat joten mitään omaa "päästään aamusta ennen 1000-heppaisia "katu"monstereita" -osiota tuskin on. Eiköhän tuolla katutohinoissakin aika verenmaku suussa päästeellä kalliilla laitteilla.

  Joten aika kaukana ollaan siitä "pääsee amatööritkin rauhassa kokeilemaan" -touhusta, täydet rähinät päällä. Ei todellakaan paikka jossa arat ja epäsosiaaliset voisi menettää kiihdytys-neitsyytensä ilman hermoromahdusta.

  Tuntuu, että tässä meikä on myyty FHRA:lle lisäosallistujaksi heidän tapahtumaan. Eikä sitä mainostettua infoa ole ollut täällä palstalla, kerhon kotisivuilla eikä lehtikään paljoa kertonut mistään FHRA osakilpailusta. Onko se ollut sitten vain amerikkalaisen mainostoimiston asiakkaille?

  Sanokaa nyt vielä, että se kiihdytysajo on omaan piikkiin tuon FHRA systeemin kautta ilmoittautumalla, kuten ne ihan tosissaan kisaavatkin.

  Mikä se Moparijuttu tässä sitten on. Oma nurkka johon laitetaan autot FHRA tapahtuman rekvisiitaksi? Jos ei nappaa pakkosyötetty ison järjestön tapahtuma tai ajelu Helsingin ruuhkissa niin jää vissiin vaan illanvietto ohjelmaan. Jollei sitten innostu ilmaiseksi talkoolaiseksi järjestämään FHRA:lle tapahtumaa, kuten toivottiin.

  Kaikki kunnia FHRA:lle omasta toiminnastaan, mutta näin kun asiat selviää vahingossa muualta, tulee kusetettu olo. Olisin halunnut edes tietää etukäteen olevani menossa elämäni ensimmäistä kertaa seuraamaan oikeita kiihotuskilpailuja järjestetyksi yleisöksi, sen sijaan että luulin meneväni rauhalliseen kerhotapahtumaan pikemminkin laskemaan kierroksia, kuin nostamaan niitä.

  terv. Stressaantunut Yrittäjä
   
 6. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 1st gear

  Hei,
  ja kiitos viestistä. Tapahtuma ei ole Räyskälän tyyliin sillä Fma:n budjetti ei taivu vaikka miten sitä vääntäisi, että yksin ME vain Malmin lentokentällä!
  Minä allekirjoittanut olen ollut mukana palavereissa Fhra:n kanssa sekä Gm-cruisersien & Ford Freaksien, että olemme saaneet tämän vuoden tapahtuman tuonne Malmille ja mikään ei ole itsestään selvyys, että me mennään sinne!
  Haluamme kokeilla tätäkin juttua vaihtoehtona ja monelta taholta on tullut jo vuosia, että tehkää yhteistyötä toisten kerhojen kanssa sillä yhteistyö on valttia=>SAADAAN ERI NÄKÖKULMAA TAPAHTUMIIN JA SAMALLA RAHALLA ENEMMÄN JÄSENILLE!
  Tapahtuman ajankohta ei ole salaisuus ja sinne ovat kaikki Fma:n jäsenet tervetulleita kokeilemaan autojaan radalle.
  Näin on, että kiihdytysajo on omaan piikkiin tuon FHRA systeemin kautta ilmoittautumalla, kuten ne ihan tosissaan kisaavatkin. Tuohon emme voineet jäsenkerhona vaikuttaa vaan teemme sen mitä kerhoina voimme kokonaisuutena tehdä.
  Fma:lla on oma piste tapahtumassa ja siinä tarvittavaa härpäkettä mukana. Autoille tulee olemaan alue jossa voipi Mopareita käydä silmäilemässä. Valitettavasti täytyy kertoa, että emme lähde ajelemaan Hesan ytimeen Manskulle taikka tekemään ruuhkaa kauppatorille vaan keskitymme Malmin kulmille viettämään mukavaa lauantaita.
  Illanviettoon ovat kaikki jäsenet tervetulleita ja jotta osataan varata oikea määrä evästä niin kannattaa heittää sähköpostia osoitteeseen: fma@moparkerho.net
  Lehteä tehdessäni mietin, että mikä olisi se oikea paikka kysyä kerhomme jäseniltä kenellä olisi se 7.7 vapaata ko. tapahtumaan. No, painettu teksti jää näkyville ja eipäs ole mun hetkeen ollut em. kyselyä, että kenellä olisi kiinnostusta:) Tuo ilmoitus poiki vastauksia kun vertaa esim. että tervetuloa Vuosikokoukseen maaliskuussa.
  Tällä porukalla millä Fma pyöritetään niin teemme vapaaehtoisesti paljon juttuja jäsenten eteen eli mikään ei ole tosta vaan ja sinne mennään.
  MoparMokkaa on juotu ja pöytäkirjaa väsätty kun ollaan porukalla pähkäily mitä tehdään ja missä.
  Niin ja lopuksi vielä toi sääkartta eli mun Cudan pahka ei kerro, että miten pilvet asettuu Malmille lauantaina 7.7 mutta ei väliä kun se jää talliin odottamaan seuraavaa ajoa:)

  Tervetuloa Malmin Pöhinöihin viettämään mukavaa heinäkuista lauantaita!

  Terkuin:
  Sihteeri-Erja
   
 7. jaketin

  jaketin Gearhead

  Malmin pöhinät ovat myös kerhotapahtuma, johonka FHRA tarjoaa Malmin kenttää kerholle kokoontumispaikaksi. Kerholle tulee olemaan hyvä sijoituspaikka kentällä sen nurkan sijaan. FHRA on pyytänyt apuja järjestelyissä, koska heidän vapaaehtoisen väkensä on rajallinen. Mukana järjestelyissä on mm. GM cruisers ja Ford Freakit, joidenka aktiivien apu on tervetullutta. Ne kuppikuntaiset ajat ovat mennyttää aikaa ja nykyään yhteistyö eri kerhojen kanssa on tulevaisuutta, että kerhot pystyvät jatkamaan toimintaansa.

  Street Drag 2 EI OLE osakilpailu, vaan kadunmiehen tapahtuma, jossa jokainen voi kokeilla autonsa vauhtivaroja turvallisesti, ilman että tulee sakkoja ja aiheuttaa vaaraa muilla tiellä liikkujille. FMAlla ei ole ole omaa ajanottolaitteistoa, koska sen hankkiminen / vuokaraaminen ei ole kerhon budjetin rajoissa mahdollista. FHRA tarjoaa mahdollisuuden korvausta vastaan kokeilla vauhtivarojaan turvallisesti. Edellisissä tapahtumissa on ollut kaikenlaista kalustoa ja härveliä kiihdyttelemässä. Joten se on amatöörimeininkiä parhammillaan. Tämä tulee ilmi FHRAn nettisivulla ja myös Facebookissa.
  on totta, että paikalla on näitä 1000 hevosvoimaisia ja jopa yli tuon hevosmäärän omaavia kulkuneuvoja. Jokaisella on omat resurssinsa kaluston suhteen. . Paikalla on myös Black Listin edustajia, jotka ajavat omaa sarjaansa. Heidänkin kisaansa saa kuka vaan osallistua, mutta vaatii melkoisen panostuksen kulkuneuvoonsa.
  Samalla lipulla voi osallistua tapahtumaan, ihailla kaikenmerkkisiä autoja, tavata samanhenkisiä ihmisiä ja katsoa kiihdytykisoja.

  Iltaa kohden on tulossa kerhojen järjestämä cruising, jossa on varikkopyäshdys kaupan pihalla, jonka kauppias on järkännyt purtavaa cruisin väelle. Myös illalla on tapahtuma, jossa saa purtavaa, jos jäi nälkä. Sielunruokaa tarjoaa bändi. Tämä cruisin ja iltatapahtuma on merkkikerhojen yhteistyössä järjestämä tapahtuma, johon FHRA ei järjestäjänä osallistu.
   
  Muokattu: 24.6.2018
 8. MOP69

  MOP69 1st gear

  Moikka ! Kyllä minäkin alkuun luulin "omaksi" tapahtumaksi , mutta erittäin tyytyväinen että kyseinen Meetti järjestetään . Olisihan se siistiä jos vielä joskus olisi mahdollisuus "kadunmiehen" kokeilla varttimailia omaksi iloksi ja vain FMA: n kesken , mutta ymmärrettävästi KALLISTA touhua ! Nyt kuitenkin KAIKKI Mopar-väki paikalle ja vietetään upea tapahtuma , kivahan se nähdä LIVENÄ oikeasti nopeita autoja ja nähdä ALAN porukkaa!! T: Heka
   
 9. simeoni

  simeoni Gearhead

  Jos raha on este oman kiihdyttelypäivän järkkäämiseen niin onko tapahtuma pakko olla
  a) juuri malmilla?
  b) ajanoton tapahtua FHRA:n toimesta?
   
 10. jaketin

  jaketin Gearhead

  a) Tässä nivotaan yhteen 2 eri tapahtumaa. FHRA tarjoaa paikan ja korvauksen avustaville jäsenkerhoille oman / omien tapahtuman järjestämiseen, samalla FHRA saa apua kerhoilta mm. liikenteen ohjaukseen.

  b) FHRAlla on oma ajanottolaitteisto ja henkilökunta sen hoitamiseen
   
  Muokattu: 6.7.2018
 11. jaketin

  jaketin Gearhead

  Mopar meet on oma tapahtuma, joka on street dragin yhteydessä. Samaan tyyliin kuin American Car show, tuning car show jne
   
 12. simeoni

  simeoni Gearhead

  Juu ymmärsin kyllä mutta vastaisuuden varalle, innokkaita varmasti olisi omalle kiihdytys päivälle.
   
 13. jaketin

  jaketin Gearhead

  Tästä on keskusteltu aikasemmin edellisinä vuosina. Kerhon varat eivät riitä sellaisen järjestämiseen. Sekä viranomaisten vaatimukset ovat sen verran kovat, ettei kerhon rahkeet riitä.
   
 14. simeoni

  simeoni Gearhead

  Ok, ymmärrän.
   
 15. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

Kerro tästä muillekin!