Mopar meet 2021 pidetty!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Koppakuoriainen, 16.6.2021.

 1. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 3rd gear

  MOPAR MEET 2021 taputeltu ja suuri kiitos kaikille tontille saapuneille sekä kuvia ottaneille!!!

  Saimme pidettyä loistavalla porukalla lämpimässä säässä tapahtuman vaikka takaisin tultaessa cruising reitillä hiukan sateli. Cruisingin oli suunnitellut Linda Malm ja WD's Dinerilta suuntasimme keulat kohti Gulf-baaria mokalle. Kukaan ei eksynyt matkalla kun yhteistyökumppanin Nurmiprintin kautta olimme painattaneet "puuhapussiin" kartan (manuaali karttaa ihan kiva lukea ajaessa). Toki letkaa veti Pete Kesti joten porukka pysyi hyvin letkassa mukana.

  Kiitos yhteistyökumppanille WD's Dinnerille mahtavista puitteista sekä loistavasta yhteistyöstä kerhoamme kohtaan. Ruoka maistui kaikille ja kukaan ei joutunut lähtemään tyhjällä vatsalla kotiin.

  Jotta saimme nippuun perinteisen TOP5 palkinnot niin tämän mahdollisti yhteistyökumppanit US-parts sekä Skydda. LOISTAVAA!!

  Palkitut autot jotka valitsivat puolueeton tuomaristo eli SUURI KIITOS AVUSTANNE;)

  TOP5 autot ilman mitään järjestystä, olkaa hyvä:

  PLYMOUTH ROAD RUNNER vm. 1971 om. Jouko Hakkarainen

  PLYMOUTH SPORT FURY vm. 1969 om. Jarkko Nieminen

  DODGE CHALLENGER, avo vm. 1971 om. Jouni Rouhiainen

  CHRYSLER NEW YORKER STW vm. 1957 om. Lasse Puhakka

  PLYMOUTH CUDA vm. 1971 om. Rixa Järvinen

  ONNITTELUT VOITTAJILLE!

  Ps. Uusia jäseniä saimme myös tapahtumassa mukaan eli TERVETULOA joukkoon! :)

  t.Sihteeri-Erja
   
  Muokattu: 16.6.2021

Kerro tästä muillekin!