Mopar Moottorikoneistamoja Pohjanmaalla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja äRTee Haastaja, 15.2.2007.

  1. äRTee Haastaja

    äRTee Haastaja Gearhead

    Löytyykö laadukasta koneistamoa jossa on Isolohko Mopar sterssilevy ja onnistuu kaikki koneistukset mm.runkolinjan aar poraus/linjahoonaus jne..
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Eipä taida löytyä,mut tee/teetä itse stressilevy ja sitten alkaa jo hyviä koneistamoita löytyä tai lähetä lohkosi tuonne etelämmäksi niin alkaa löytyä tarvittavat vehkeet ja saat samalla tasapainoonkin kamasi...
     
  3. HEmiTERO

    HEmiTERO 1st gear

    ainut paikka pohjanmaalla missä on linja hoonaus kone on auto-markus lappajärvellä.
     
  4. SG480

    SG480 1st gear

    Oulun moottorikoneistamossa pitäis olla Mopar BB stressilevy. Myös linjahoonaus onnistuu.
     
  5. hortto

    hortto 1st gear

    Kyllä Vaasassa pitäis olla RB:lle stressi levyt. Vaasan moottorihiomoon teetettiin levyt mun 440 hoonausta varten. En vaan tiedä onko Hessu siirtynyt kokonaan Wärtsilän hommiin?
     

Kerro tästä muillekin!