Mopar Nats 2012 Germany

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Koronet1, 12.8.2012.

  1. Koronet1

    Koronet1 3rd gear

    Moi
    Oli toissa viikonloppuna mahtavat Mopar juhlat Hertenissä lähellä Moparsoppenia. Yli 300 super hienoa yksilöä, lähinnä 62-74 B koppasta. Suurin osa todella hyvin entisöityjä ja ulkoisesti orginaalin näköisiä mutta tekniikaltaan toivivia yli 250km/h nopeuksissa autobaanoilla. Bileet alkoivat perjantaina ja lauantaina oli noin 200-250 moparin cruisingi läheiselle lentokentälle. Joka auto otti osaa stripille, mekin mentiin 1970 avo Challengerilla kaljalasit kädessä neljä päällä. Ei turhan tiukkoja sääntöjä. Lopulta paloauto ja ambulassikin skapasi keskenään. Tämän jälkeen juhlat jatkuivat meetin alueella, baari oli auki niin kauan kuin asiakkaita riitti. Nyt on Suomi Kirjaimellisesti huudettu Saksan mopar kartalle niin ja seuraavassa Chrom Flammen lehdessä on automme esittelyssä. Tästä matkamme jatkuin Dresdeniin, syntiseen Berliiniin, Warsovaan voi pojat, Riika ja lopulta Viroon kilometrejä tuli 4500 ja bensaa paloi 600 litraa. Kyllä oli meininki kohdillaan joka kaupungissa, Berliinissä heitettiin kahden tunnin cruisingi keskustassa ja kaikki autoilijat, turistit ja paikalliset hurras. Kaverit eikö moparit ole tehty AJETTAVIKSI ? eikä talli prinsessoiksi.
     
  2. SlantSix

    SlantSix 1st gear

  3. RASSIRIKU

    RASSIRIKU 1st gear

    Kyllä tarina pitää kutinsa joka sanalta. Itse tulin kaverin kanssa lentokoneella Dysseliin perjantaina ja challenger tuli hakemaan keltältä. Siltä sitten ostos kierros Mopar Shopilla ja natikka paikalle. Pari yötä telttailen ja sunnuntaina vielä Bottrop kiihdytys kisan kautta takaisin iltakoneelle. Ikimuistoinen viikonloppu. Siellähän minä näytän istuvan takapenkillä käsi pystyssä kun käytiin stripillä kiihdyttelemässä.
     
  4. Koronet1

    Koronet1 3rd gear

    En osaa laittaa tänne kuvia mutta tällä hakusanalla niitä löytyy paljon netistä German Mopar Nats 2012. Ei tullut Challengeriin naarmuakaan matkalla vaikka henki meinas lähteä monta kertaa E67:lla.
     

Kerro tästä muillekin!