Mopar Painless wiring harness

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja vitoni, 23.2.2009.

  1. vitoni

    vitoni 1st gear

    Haluaisin piuhat uusia, mutta kun mietityttää sit noi tulipellin läpiviennit. Saako noi alkuperäiset liittimet vielä käyttöön vai hitsaanko reijän umpeen ja teen sit tulipeltiin uuden reiän uusille piuhoille?? Tokihan uusia johtosarjoja saa year onelta mutta maksaa kohtuuttoman paljon, ja itse en rupee piuhoja uusimaan.
    Taisi joku muukin joskus kysellä tästä mutta haku ei löytäny, joten kommentteja ja omakohtaisia kokemuksia otetaan vastaan, onko tää todellakin Kivuton johtosarja vai ei?? Siis tuo->
    http://store.summitracing.com/partdetai ... toview=sku
     
  2. chevy355

    chevy355 1st gear

    on hyvä ja helppo setti. onnistui minultakin laitto vaikka en sähköistä mitään tajuakkaan. hinta vaan vaikuttaa aika kovalta.mun setti makso vähemmän, en tosin muista tarkkaa hintaa ennen kuin tarkistan.
    jokaisessa piuhassa lukee lähtö/meno suunta.
    niinsanottu simple wiring for simple people :rotfl:
     
  3. rokki383

    rokki383 Gearhead

    ite meinasin porata läpiviennistä piuhan paikat auki sen verran että sopii uudet johot läpi auki kairatuista reijistä, toteutus pitäs olla suht alkuperäsen näkönen ja ylimääräset liitoskohdat pois ja luultavasti noin 400 usd halvempi. tosin johdot täytyy tehä uusiks päästä päähän mutta kun itel on sähkövikaa läpiviennin kahta puolta niin täys piuharemontti ois kuitenkin edessä. ja niissä läpiviennin liitoksissa on aina vikaa niin niistä on hyvä päästä eroon
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mites tommonen Painless -sarja sattuu kojelaudan ja rattiputken sähköihin?

    Yhden "Mopar -sovitteisen" olen nähnyt ja se oli lähinnä aihio kaikkiin merkkeihin ja tarvitsi mm. runsaasti liittimiä alkuperäisestä johtosarjasta.
     
  5. black label

    black label 1st gear

    Tossa ei tuu rattiputken sähköjä mukana. Ja tulipellin läpivientiä varten tossa on mukana n 10x10 cm alsalevy, joka tulee poppareilla tai ruuveilla alkuperäisen läpiviennin päälle, ja tossa alsalevyssä on sitte reikä johon tulee läpivientiregas. Liittimiä oli mukana tasan yks: valokatkaisijan liitin, joten jonki verran joutuu hyödyntään vanhasta sarjasta. Muuten laadukkaan olonen.
     
  6. darpen

    darpen Gearhead

    Törmäsinpäs mielenkiintoiseen aiheeseen!

    Aika jännä että noin paljon jää uupumaan ku kumminkin suora lainaus antais ymmärtää ton olevan täydellinen setti, eli;
    "Complete wiring from headlight to taillight."
    "A/C, heat, brake lights, coil, horn, emergency flashers, dash instruments, headlights, radio (constant and ignition hot), turn signals, wipers, dome light, tail lights, third brake light, charging and starting all included."
    Tai no jos tää on taas sitä perinteistä "ameriikan meininkiä", jossa luvataan vaikka mitä ja saadaan kumminkin vain jotain. :D
    Tai sit toi on joku GM:n salapulju joka höynäyttää hyväuskoisia OIKEIDEN AUTOJEN (lue Mopar) harrastajia.. :mad:
     
  7. black label

    black label 1st gear

    one size fits all :poff:
     

Kerro tästä muillekin!