Mopar Performancen race-jännitteensäätimen kytkennät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Belvedereman, 21.4.2005.

  1. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Nyt olis tuommoinen sininen puikula tuossa ja kaipaisin vähän neuvoja kytkentään. Osan tuotenumero on P3690732. Laitteesta lähtee yksi punainen johto ja sitten alaosassa on pieni pultti ja mutterit johon kiinnitetään toinen johto rengasliittimellä. Elikkäs kumpaan tulee virta (ilmeisesti virtalukolta) ja kummasta lähtee signaali laturia ohjaamaan?
     
  2. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Jos oikein muistan ne entisen vanhan mekaanisen jännitteensäätimen liitännät niin tämä uusi menee suoraan niiden tilalle, rengasliitin uuden laitteen pulttiin ja lattaliitin vai mikä se on punaiseen johtoon. Mutta uskonvahvistusta kaipailen...
     
  3. johu

    johu Gearhead

  4. Anonymous

    Anonymous Guest

  5. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Taisin arvailla oikein. Eikun vanha mekaaninen säädin pois ja tämä tilalle, liitimet käyvät vain oikeisiin paikkoihin ja laitteen pultinreiätkin ovat kohdallaan.
     

Kerro tästä muillekin!