mopar pornoa ?!

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

 1. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

 2. VilleTre

  VilleTre 2nd gear


  Näin hieman "iso töisemmän" projektin kanssa painiessa niin aikas tuskaa on alkaa itse väänteleen lattioita kun hyvää "valmista" lattiaa on tarjolla. Mikäs siinä jos on elämässään liikaa aikaa.. Ei se silti siitä tee yhtään parempaa tai huonompaa tekee itse peltinsä tai ei. Kannattaa myös huomata että hyvät pellinvääntö työkalut maksavat,jos sille tielle lähtee niin niillä suosisi tehdä muutakin kuin yhden projektin. Melkeinpä suosin niitä projekteja joissa on ihan oikeasti lähdetty isoille linjoille,eikä vaan lämmätä niitä iänikuisia kämmenen kokoisia paikkoja sinne tänne.Ei se ruoste siihen rajoitu vaan ainoastaan korjataan se näennäinen mikä häiritsee.Netin syövereissä kun seikkailee vuosi tolkulla niin on nämä e-bodyn huonot paikat aikaslailla jo tiedossa..Katto+rakenteet, takaluukun lattia,helmojen takaosat,takalokasuojat,takarunkoaisat, tuulilasin alaosa+valumakaukalo. Eli siis aikas paljon itse tehtäväksi. :rotfl:
   
 3. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  juu, olen odottanut kuvia/tarinaa myös... sivut lähti hienosti käyntiin, mutta sitten lopahti. Toivottavasti päivitystä alkaa tulemaan, on nää kuitenkin sen verran harvianaista herkkua.
   
 4. Bowhill

  Bowhill 2nd gear

  .....
   
 5. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Facebookin puolella ainakin jotain. Auto näyttää olevan työn alla Custom Creations Oy:ssä.
   
 6. K_Sa

  K_Sa 3rd gear

  Nyt 11 vuoden konepellin tuijottelun jälkeenkin mitä Challe on mun omistuksessa ollut niin pelti istuu hyvin paikalleen. :D

  OT: Sillon nuorena pojan kloppina juostiin muutaman kerran ikkunaan ja välillä tienlaitaan kattomaan että mikä sielä kotikylän suoralla mörisee ja ÄRTEEhän sielä vilahti..joskus ei kerenny nähä muuta ku perävalot.. 8) Mutta empä ois arvannu että joskus tulee ostettua auto samalta kaverilta..ja mustaa pukua ei näkyny ku menin hakemaan auton vaikka semmosestaki oli puhetta :D :lol:
   
 7. Mutku

  Mutku 3rd gear

  On.

  Samoin.


  Peace, pliis. Koittakaa nyt konkarit hiukka astua normijampan saappaisiin:
  1. pitäs olla se (metalli)sorvi
  2. pitäs tietää mitkä sielunvihollisen keksinnöt on jotkut "bead rollersit"... :poff:
  3. pitäs osata kutistaa ja venyttää peltiä...
  Että siis miks ei "...peltihommia tehdä itse suorasta pellistä...". No mun mielestä esim. just siks kun normiharrastajalla ei ole edes ylläesitetyt kohdat 1-3 itsestäänselvyyksiä.

  Onko tuo pellinmuokkaamisen taito hienoa? On. On erittäin hienoa ja hattu nousee tälläkin niille, jotka osaavat tuota tehdä.

  Haluaisinko itse osata tuota? Tottakai haluaisin. Mutta kaikkeen ei riitä normijampalla aika, raha, tilat jne. tms tekosyyt.

  Heh.

  Laittakaa taas velhot lisää rojektikuvia ja tarinaa kehiin. Kiitos.
   
 8. Mutku

  Mutku 3rd gear

  SINÄHÄN OOT PEPE SITTEN NIINKU JULKKIS!!! SUN TEKEMISIÄ TAI TEKEMÄTTÄ JÄTTÄMISIÄ SEURAA TAVIKSET JA TUULIPUKUKANSA KATEUDESTA VIHREÄNÄ!


  Heh. Kaikkia ei voi miellyttää. Ikinä. Kadotukseen voi veli hyvä kyllä joutua, jos alkaa stressata "julkisuuskuvastaan" jollain nettivoorumilla?
   
 9. sämpy

  sämpy Gearhead

  Valitettavasti täältä ei tuu kovin äkkiä projektitopikkia. Joku voisi saada tuosta 10 vuoden projektin, mutta oon niin hölmö että mulle kelpaa ihan noin. Takakyljessä kupla, mutta siellä on senverta 20 vuotta vanhaa pakkelia ettei kannata koskea. Ruoste puskurissa ei ole tiettävästi pysäyttänyt kenenkään matkantekoa. Kohden auringonlaskua vaan ensikin kesänä noine hyvineen. Hyvää joulunodotusta kaikille auton tasosta riippumatta.
   
 10. klunssila

  klunssila 3rd gear

  Kiitos jätkät, että jaksatte huolehtia. Projektin kanssa ei ole tullut hätäiltyä, koska ei ole ollut kiirettä :rotfl: Toiseksi, homma meni sen verran vakavaksi, että pitää tehdä kerralla sitten kunnolla. Peltiosia odotellessa ei ole ollut kiirettä. Samalla on joutunut ihan raadollisista syistä kokoamaan harrastuskassaa. Hitaasti mutta kuitenkin etenee... Päivittelin tuonne blogiin nyt 4 uutta postausta, jossa kuvaa ja tarinaa.
  http://challenger-ta-1970.weebly.com/my-challenger-ta-project

  Kaikkein suurin työ on ollut kuvien siirtämisessä kamerasta tähän koneelle, siksi olen ollut laiska blogin kanssa. Kunhan homma alkaa oikeasti etenemään, niin sitten mukavampi laitettua ja puhdasta osaa postata blogiin. Kuvia on varmaan 500 jemmassa, jolloin voi verrata "ennen/jälkeen".
   
 11. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  ^kiitokset kuvista ja tarinasta... hienoa, että homma etenee!
   
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 13. TN

  TN 3rd gear

  Katoin kuvat, ei nyt ihan pientäkään, mutta kaikki on suhteellista.
   
 14. aik-gm

  aik-gm 1st gear

 15. sixpack

  sixpack Gearhead

  Oli vuosina 91-96 mulla. Aito suomi peli hyvässä kunnossa ( oli ainakin silloin). -96 kun vaihdoin sen -71 sixpackiin ni yritin myydä sitä noin 40000 markalla. Ei tullut soiton soittoa! Niin ne ajat muuttuvat...
   
 16. aik-gm

  aik-gm 1st gear

  minä ostin 2008 ja olen ajellut n.25t huoletonta kilsaa,toimii hienosti joku pikku jälki siellä täällä,mutta yleis ilme oikein hyvä.kiinnostuneet terve tuloa katsomaan ja tekemään reipas tarjous.
   
 17. Geebe

  Geebe Gearhead

  Sama BG-532 ruskeana Hyrylässä Hallivuoren myyntikuvassa, oiskohan 1991. Siivo peli oli muistaakseni.
  Sieltäkö AIK-GM ostit auton?

  [​IMG]
   
 18. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Pensseli hommia.

  [​IMG]

  Vaimentimien vaihtoa.

  [​IMG]

  Kardaani remppaa.

  [​IMG]  Allekirjoituksesta löytyy jotain lisää...
   
 19. Bowhill

  Bowhill 2nd gear

 20. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  :poff:
   

Kerro tästä muillekin!