mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    Kunhan muistat vaan sen taitavan "pensselityöskentelyn".
     
  2. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Pensselisetä soimaan ja suti heilumaan, perjantain kunniaksi.
     
  3. BBC

    BBC Guest

    Tuossa on paljon totta, mitä kirjoitat, paitsi että nyt on 20neliön talli vaihtunut vain 60neliön talliin. Silloin tehtiin kovalla innolla ja tuli käytettyä enemmän ammattilaisia, kun ei itse osannut. Nyt kun on 30v opetellut, voi tehdä koneistukset, poraukset, hoonaukset ja muut koneistukset, sähkötyöt, pohjatyöt, peltityöt, tinaukset, maalaukset (tosin muiden uunissa) jne jne itse. Säästyy rahaa 5-10t euroa vuosi ja sillä saa aika paljon kalliita orkkisosia, joilla ikää jo +80v tai vaikka 60-80v vanhoja kalliita hiperf osia.

    Toki voisihan ostaa vaikka valmiinkin auton, mutta tekeminen on hienointa. joka aamu 5.00 talliin ja voittaa aamulenkin,... eikö vain.
    Ja talliin on mukava mennä kun siellä on kaikki valmiina ja paikoillaan.

    Perusjuttu on on kuten sämpy kirjoitti että mahdollisimman monet koneista ja vehkeistä pitää olla itsellä. Lisäksi kun ostaa hyvälaatuisia koneita, laitteita, käsityökaluja, on takuu, ei tarvi korjailla ja jälki on aina parempaa.

    Niin, ja lapsia ei ole potkittu maailmalle vaan nyt on näin 50vuotiaana on aikaa leikkiä pienen pojan kanssa, opettaa hommia, kun jo jotain osaa ja muuten vain vaikka reissailla ja ihmetellä maailman menoa. Nuorempana ei ollut aikaa, rahaa eikä se osaaminenkaan ollut tällä tasolla.

    Toki osia on helppo tilailla soffalta luettelokamaa, mutta oikeasti jos tekee orkkisosilla, kuten itse pyrin tekemään, tai käyttää jotain harvinaisia hipo osia, menee jonkun koneen osien löytämiseen 5vuotta ja 10kertainen raha siihen nähden kuin että tilaisi soffalta uutta kiinasontaa. Tai joutuu odottamaan 2-3v että saa kohtuu hinnalla jonkun orkkis korinosan kun niistä yleensä pyydetään 4numeroisia hintoja tms.
    Samoin auton löytäminen vie aikaa, jos on tietyt kriteerit mitä hakee. Peruskulkuneuvoja helppo löytää, mutta erikoisemmat, harvinaisemmat jne. tulee harvoin vastaan,... Nuorempana vain kelpasi mikä vain, ehkä rima on noussut siinä asiassa.

    AH




     
  4. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Joo toi korigrilli varsinainen kerskakalu onkin.Sen tekeminen maksoi 30 vuotta sitten 50mk ja vei 2 h työaikaa. Nyt se tulee maksamaan 50€ ja vie 1 h työaikaa.

    Ps. En tee näitä tilauksesta.
     
  5. budweiser

    budweiser Gearhead

    Laittaisitko kuvan tollasesta 50 eken ja tunnissa tehdystä grillistä, luulen että oot keksiny jotain uutta ja mullistavaa kun mulla on ollut aika ja raha sijoitukset moninkertaiset grillin teossa. Tuloo tyhymä olo moisesta.
     
  6. Mutku

    Mutku Gearhead

    Ou jees, yksi pensselisetä se sutii täälläkin perjantaita menemään. Samaa uskontoamme sitä on kumarreltu ja kumarrellaan hartaasti yhä vaan.

    Allaolevassa kiiltokuvassa keulitaan muuten ihan selvästi. JörkkaDonnerkaan tuskin aikoinaan kykeni parempaan asteeseen? Kaks kättä ja kissanpää!

    Aulizen kirjoitus oli hauska lukea. Muutamaan riviin vedetty hienoa elämää.

    Täällä äsken puhelin soi ja wanha kaveri pestasi juuri lauantaiksi ´69 Chargerinsa kuskiksi. "For old time´s sake", tai jotain. KAKKOSTA JA LÄMÄÄ SANON MINÄ! :D Eli vanhennutaan ja viisastutaan (?) muttei ihan liikaa kuitennaa aikuistuta 8)

    Niin, korigrilli ja tinaustaito vielä haaveissa, mutta elämäähän on vielä jäljellä. Eli aion nuo vielä opetella. Viddu mikä yltiöoptimisti...

    Niin, oheisesta kuvasta vielä: siinähän se nuori tieteenharjoittajamme poseeraa meisseli kädessä ja suu marrilla. Kiitokset veli Eskolle tuosta historiakuvasta. Kuvan kone on muuten pensselillä (Miranolilla!) maalattu istuen kompuran päällä. "Go figure" kuten kai ihan ruottiksi sanoisivat? Takki oli päällä ja ehkä otsakin kurtussa, juu, mutta kimppatallin kylmimmän nurkan paikassa kuitennii ihan hyviä plusasteita.

    [​IMG]


    Äijät ja kalusto vaihtuu, Heinäpään Talli se elää vaan.
     
  7. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Minuakin alkoi tuo grilli kiinnostaa...
    Itsellä meni muutama päivä ja muutama satanen.
     
  8. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    50e grilli onkin mahtava,mitä siinä grillaat? Polkuautoa?
     
  9. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Lähinnä A koppa mopareita on tullu grillailtua.jo vuodesta 1985.

    Nyt on rakenteilla rotteloita,niitä ei tarvi grillailla kun on niin kevyitä.
     
  10. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  11. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  12. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    E koppasia Kokkolan näyttelyssä.

    Esan -71 426 HEMI Challenger
    [​IMG]

    Mikan -71 340 Cuda
    [​IMG]

    Mikan -70 340 Six Pack T/A Challenger
    [​IMG]


    http://miksu.1g.fi/kuvat/Car+Show/ACS+K ... 19.4.2015/


    Molemmat Challengerit nähteillä ensi viikonloppuna Tampereella ja kaikki kolme vappu viikolla Seinäjoella.
    Seinäjoelle on muutenkin tulossa aikamoinen kattaus Ebodyjä näiden lisäksi siis 8)
     
  13. heimo426

    heimo426 1st gear

  14. heimo426

    heimo426 1st gear

    kiitokset vielä karille kuvalinkistäkin..
     
  15. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    No on kyllä unelmieni autotalli !
    Sixpack & HEMI onnea vaan valitsemallasi tiellä :) !
     
  16. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead



    Loistava avaus tälle palstalle :p
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tervetuloa! Aika mahtava kattaus.
     
  18. challenger-70

    challenger-70 Gearhead


    No jo makeaa että näin läheltä löytyy kalustoa!
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Täältä Pepelle 10+ mikä armeijan tulostaululla näytettiin napakymppinä.
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Näköjään satiirisi mulle liian vaikea laji. Älä väitä paskapuheeksi jos et herraa tunne. Silloin yli 30v sitten Pekasta entisöinti olisi ollut liian helppo. Hänellä oli visio Corvettesta ja hän teki siitä juuri sellaisen. Se siitä ja lopuille kommenteille jos niitä sulla on niin Pekan Corvettelle (huomaa kaksi t kirjainta) on oma topic. Aamen.
     

Kerro tästä muillekin!