Mopar pyyhkijöiden palautustoiminto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja poika perämetsästä, 25.1.2013.

  1. Eli kun käännät katkaisijasta sammuttaaksesi pyyhkijät ne palautuu lähtöasentoon ja tämä toiminto ei palaa vaan pyyhkijät jää mihin sattuu.Ilmeisimminkin moottorin sisällä on jotkut "kärjet" joka ohjaa tätä toimintaa vain olenko hakuteillä?Kyseessä -70 E body 2 nopeuksisella pyyhkijänmoottorilla.
     
  2. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    mulla sama ongelma,,,joten vastauksia odotellessa,,,
    mullakin 70 e-body
     
  3. JariV

    JariV 2nd gear

    Eiks tollanen olis jo ihan sopuhintanen? Varmaan halvemmallakin löytyy jostain.

    http://www.classicindustries.com/mopar/ ... tors/?so=2

    Siellä on sisäiset kytkennät tolle ja kaikenhan voi korjata mutta kannattaako?

    Stoppari on ton pyöreen kannen alla. Ruuvit irti ja kattoen onks liipasupinta poikki tai kulunut paperinohueks tai jotain irti.
     
  4. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Siellä moottorin kannen alla on tosiaan sellaiset kupariset peltilirpakkeet, jotka ottaa toisiinsa kiinni ja siten ohjaa sen itse moottorin pyörimisnopeutta ja suuntaa. Omasta 3-nopeuksisesta sain korjattua sen parkkeeraustoiminnon ihan vaan puhdistamalla ne kärjet ja taivuttamalla kärkiä, jotta ne osuivat varmasti toisiinsa. Lopuksi voitelu kosteutta hylkivällä rasvalla.

    Noitahan ei ole tarkoitettu huollettavaksi, joten jos niistä jotain on oikeasti rikki niin vaihtoehtona on vain uuden hankkiminen.
     

Kerro tästä muillekin!