Mopareita pilvin pimein!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja isoatlas, 10.2.2007.

  1. isoatlas

    isoatlas Gearhead

  2. Make.S

    Make.S Gearhead

    Tonne kun paasis tukko dollareita sukanvarressa... 8)
     
  3. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    voi ristus, mäki haluun tonne.... :lol:
     
  4. Simo

    Simo 1st gear

    On tuolla tullut parikertaa pyörittyä. Istuttivat vaimon myymälään ja toivat sisustuslehtiä luettavaksi...kun ukkeli lähti kierrokselle kentälle.
     
  5. Erppa

    Erppa Gearhead

    Ovella ois heti c-koppasia rivissä...No onneksi pers aukisena helppo olla ajattelematta koko asiaa :rotfl:
     
  6. RumaJussi

    RumaJussi Gearhead

    Minkäslainen hintataso siä oli? Kysyikkö mahdollisesti onko mielenkiintoa lähetellä tavaroita esim. tänne kaukaiseen Suomeen..
    Löyty meinaan noista kuvista jotain sellasta mikä alko kiinnostaan.
     
  7. Simo

    Simo 1st gear

    Puutteelliset aihiot maksoivat n. 1500 ja ylöspäin. Melko hintavina ovat irto-osatkin.

    Nimimerkki TeeTee yritti ostaa sieltä osia aikanaan, mutta hankalaa oli silloin yhteyden pito. TeeTee voinee itse kommentoida.
     
  8. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    Jepjep,

    Faksihan tuonne onnistuu vaan, jos ensin soittaa äänipuhelun ja ilmoittaa kohta faksaavansa :eek: (jos eivät ole juuri muuttaneet tapojaan). Kun ei tuo puhumani enklanti ole aina oikein ymmärrettävää, niin en edes yrittänyt soittaa vaan lähetin sähköpostilla kyselyitä useammastakin osasta. Simo toimitti mulle videokuvaa alueelta, joten tiesin tasan tarkkaan mitä siellä olisi tarjolla. Kyllähän ne sieltä pitkän ajan päästä vastaili lyhyesti ja laittoivat yhdestä pikkuosasta pari kuvaakin. Mutta siihen se yhteydenpito sitten loppuikin. Ilmoitin, että olisin valmis kauppoihin ja pyysin lisäohjeita, mutta eipä niitä tullut. Sen jälkeenkin yritin vielä kysellä, mutta en muistaakseni saanut enää mitään tietoa. :mad: Joten ei väkisin, ebayn kautta onnistuu helpommin... 8)

    Sääli sinänsä, sillä osaa tuolla alueella olisi vaikka kuinka.
     
  9. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

    kuin myös on tullu pistettyä kyselyä sinne pariin otteeseen mutta eipä nuo ole takasin vastaillu,pitäköön osansa.ebaysta ainakin saa.
     
  10. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Oiskohan aika laitaa romuja myyntiin ? :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!