Mopari Jenkeistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Make Hakala, 16.6.2009.

  1. Make Hakala

    Make Hakala 1st gear

    Jos olet hankkimassa Moparia jenkeistä voin lämpimästi suositella Ericiä, musclemopars.com . Minulle jo kaksi toimittanut(toinen tulossa) ja homma pelaa hienosti. Kaverilla Moparit "hanskassa" eikä mitään paskaa laita tulemaan. Varmaan erikoisempia osiakin etsii.
     
  2. mopardriver

    mopardriver 1st gear

    Ostitko sen Plum Crazyn, jota Eric kauppasi keväällä?
     
  3. Make Hakala

    Make Hakala 1st gear

    No en nyt sentään, kyllä yksi Rt/avo mulle riittää :D ,
    nyt tulossa -66 Coronet 500 2dht. Eric hommas ja täytyy sanoa että kaveri tuntee amerikan markkinat mopareista. Katotaan nyt vielä mikä tää on luonnossa mutta aika hyvältä "kuulosti"!
     
  4. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Nyt olisi Ericillä tarjolla näyttelykuntoinen aito 426 Hemi: '66 Belvedere II 2d Ht, 4v manuaali ja Dana 60. Vain 31000 mailia ajettu. Kohtuullinen hintapyynti $79500 eli noin 53000€....

    http://www.musclemopars.com/page4.php
     
  5. nikkis

    nikkis 2nd gear

    ite tilasin peter jennslundilta omaan kiesiin takalasin mitä en suomesta löytäny,ja hyvin tuli jenkeistä, hoiti kaikki valmiiks ja neuvo miten tullin kanssa toimii. tuo autojakin sieltä, v8 ollu kans myynnissä
     
  6. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    voin kans kehuu jenslundia,tuli just takaluukun pohjapellit -70 chargeriin ja seuraavaks tulos ovi...
     

Kerro tästä muillekin!