Moparien Ylistys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ruumis, 23.9.2005.

 1. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  :rotfl: :rotfl:
   
 2. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Eipäs nyt yleistetä, sitäpaitsi se mun American (AMC) projekti lävähti taas hiukan eteenpäin kun meen Maanantaina yhtä "rallimallista" kattomaan :rotfl:

  En mä kuitenkaan näistä Parsoista mitään ymmärrä, enkä varsinkaan niiden ylivertaisuudesta. Tosin enhän mä mitään muutenkaan ymmärrä, varsinkaan autoista, tai muutenkaan elämästä, mähän oon vaan näitä Pääkaupunkiseudun rahamiehiä :oops: . Näin mulle aikanaan sanottiin mennessäni ekan kerran Vaasan kisoihin :eek:
   
 3. Jokeri

  Jokeri Double Gearhead

  Niinku mää ajattelin että kuka sen "mopar on parsa":n ensimmäistä kertaa on sanonu, että niinku missä on sen historialliset juuret.
  GM: Gay Mobile :rotfl:
   
 4. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Vaan jokeri-miehiltä voi odottaa tämmöstä kommenttia :wc:
   
 5. gremlin

  gremlin Gearhead

  Onks ne niita kella on kevaisin aikaa miettia kaikkia tammosia asiallisia juttuja kun ei oo muutakaan tekemista, jollei tiatysti lahde kattoon finaaleja maakuntaan :rotfl:
  Mista ne vaasalaiset sen muuten tiesi etta saa oot rahamies? Oliko maine kiirinyt edella?
   
 6. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Olisko ihan parempi ette ajattele yhtään mitään? :rotfl: Editoin tuon ulostukseksikin pois lopusta.

  Se parsa juontaa juurensa Paalupaikan keskustelupalstan kultaiselle ajalle liki viiden vuoden taakse, silloin eräs, ilmeisesti sama "sanaseppo" joka täälläkin on paljon kirjoittanut, oli varmaan kaatanut näppiksen pöydälle ja ladellut aakkoset väärään järjestykseen.

  Varmaan nämä kaikki etelän pellet ovat kuvitelleet olevansa rahamiehiä tullessaan landelle kisaamaan, no niitähän menee reilusti 15 tusinaan ja jää vielä paskapuheillekin tilaa. Eikä tää henkilöidy kehenkään, on niitä "Elviksiä" aina ollut tulossa, joillain on kyllä tulokset puhunut puolestaan, mutta kuka muistaa niitä muita?
   
 7. spinout

  spinout Gearhead

  GM on houno.. Kun brititkin päätti tehdä käsityönä ultimate katuauton valikoidulle autokansalle, joka maksoi 70-luvun alussa USAssa kolmen Caddyn verran, niin siihen otettiin muotoilu Italian Vignalelta ja isolohkotekniikka tietenkin Moparilta.. 8)

  EDIT: Unohtui sanoa, että sama juttu tekniikan suhteen kalliissa ultimate katuautoissa Sveitsissäkin..
   
 8. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Brittiläisille pitäis antaa vakava varoitus autonvalmistamisesta, ja patonkimaan miehiltä se pitäis kieltää kokonaan. Siitä syystä mä en yhtään ihmettele miksi brittiläiset valitsee edustusautonsa suunnittelijaksi viinillä kyllästetyn elämäntapajuopon saapasmaasta, ja jottei autosta liian kestävää tule, amerikkalaisia moottorin osia pitkin ajorataa :lol:
   
 9. DS 325

  DS 325 Double Gearhead

  Ne on just niitä Hjalliksen pikku bananpojkeja, kulkevat vapaana banaanin värisissä asuissa ja päästävät suustaan just tommosta shittiä. Toinen niiden pravuuri-sanonta on UGH UGH, jota kuulee joka kerta, kun tossa Pasilan huopatossutehtaalla vierailee. Keskustele nyt sitten tommosten kanssa: :eek:

  Ps. Ajaakohan ne kaikki Moparilla
   
 10. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Eikä edes pelkän tekniikan suhteen... Tyylikäs Aspen
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Näyttäs ihan niinkun tossa olis laitettu aspeniin 70-luvun ranskiksen eli 604 pökötin keula :rotfl:
   
 12. Käkö

  Käkö Gearhead

  Toivottavasti eivät sentään MoPareilla ohjusta, niille riittäis hyvin esim. General Mistake...
   
 13. 4D -38

  4D -38 1st gear

 14. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Chevrolet on paras! Vaikka meillä on kyllä 1 moparikin. Emännän Aspeni. Ollaan kyllä siihenki oltu ihan tyytyväisiä, ei ole tarvinnu katua ostosta
   
 15. malibu66

  malibu66 1st gear

  voi teitä .....

  aivan sama mikä on kunhan se vaan jytisee kuin JENKKI kasi.
   
 16. greenrtse

  greenrtse 1st gear

  tosi on,loppu peleiss merkil e o v..un välii kunhan omistaja o kinnerii tyytyväinen
   
 17. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Tässä taas niin tyypillinen esimerkki siitä miten autokauppias voi ihmistä huijata :lol:

  Jokunen viikko sitten samainen kaveri ajeli Kalajoella Oldsmobilen Custom Cruiserilla rennosti, voin jo silloin aistia että hän kuvitteli ohjastavansa Rotken Vania, Moppe-lippis päässä ja rento ote ratista, mutta hän ei nähnyt sitä mitä me muut näimme. Automyyjät saavat ihmiset kuvittelemaan ihan mitä tahansa, käyttävätkö jotain kuvankäsittelyä vai mitä, mutta minne katoavat esim. ihmisten vaihdossa antamat ropposet, kun autoliikkeet ovat täynnä vain kiiltäviä menopelejä. Otappa Käkö ja käy uudelleen katsomassa sitä "Rotkea", katso vaikka sen pöläreitä, sehän on ilmiselvä Oldsmobile, joten herää pahvi :poff:
   
 18. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Meidän suvussa velipoika hoitaa tuon moppefanatismin ja mie keskityn harrastamaan noita Great Motorseja! Oikeesti ei sillä mitään väliä millä kuka ajaa vaikka joillekkin taitaa olla elämän ja kuoleman kysymys.. Vähä niinku politiikka, urheilu tai uskonto, pakkomielteensä, kuvitelmansa ja ihanteensa kullakin mutta älkää tulko mulle saarnaamaan mitään absoluuttista totuutta..!
  :wink:
   
 19. Ruumis

  Ruumis 3rd gear  Voiiiii kuinka sööttiä :poff:
   
 20. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Sehän on niin että osa ei uskonnosta välitä paskaakaan jotkin on taas tämmösiä vidun muslimeja jotka vaan tappaa ihteensä jumalansa nähden ja niin päin jasilleen.
  Eli sama autoissa.
  Eli jokainen autovalmistaja on jumala ja niillä on omat palvojansa...
  That´s it! :)
   

Kerro tästä muillekin!