Moparien Ylistys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ruumis, 23.9.2005.

  1. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    Yksinkertaista, mutta totta, GM on paras.
     
  2. fury76

    fury76 1st gear

    "ja oikeaan suunta ne saata mitkä ovat muihin rytökasoihin langenneet"
     
  3. outroadrebels

    outroadrebels Gearhead


    noh toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä ja jotkut jopa mummosta!......kyllä täälläkin mopariin voimakkaasti kallistutaan!!!!
     
  4. Make2

    Make2 3rd gear

    En minä ole ikinä jenkkiautoja mitenkään ylistänyt mutta syy että Mopareja tallista löytyy on ihan puhtaasti niiden ulkonäkö ja ne Moparin isolohkon persoonalliset äänet jotka tunnistaa jo kaukaa :rotfl:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mie tykkään enempi Chevyn isolohkon jytinöistä, ne kun on matalammat ja jylisevämmät. Mopeissa on vähän semmonen jotenkin korkeampi ja terävämpi soundi. Tosin kyllä nekin on ihan kivat :wink:
     
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mä oon niin tyhmä että en ymmärrä ollenkaan MoPar-GM-Ford väittelyä.

    Jos saisin valita niin tallissani seisoisi vierekkäin 1971 avomallinen 454 LS-6 Corvette ja 1970 HEMI Challenger sekä 1967 fastback Mustang 390 GT
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    BIG BAD CHEVY: "Mie tykkään enempi Chevyn isolohkon jytinöistä, ne kun on matalammat ja jylisevämmät. "


    onko tuo totta ja jos on niin mikä on selitys :eek:
     
  8. Flea

    Flea 1st gear

    Eiköhän tässä olla jo sen verran juovukkeessa, notta ruvetaan kehuu toisiamme. Kyl ne GM vehkeet on ihan yhtä hyvii kun Nää oikeetkin autot. :rotfl:
     
  9. Sancho!!

    Sancho!! 1st gear

    Niin olen nykyinen oldsmobile custom cruiser vaihon tunnuksen...
    nyt oon sancho... :-?
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Selitystä en tiedä mut noin se on, Chevy-isolohkon soundit on tosiaan jotenkin "pehmeämmät" ja ne pysyy kierrätettäessäkin vielä matalampina. Itelläkin on ollut molempia ja kun on vertaillut muidenkin keksintöjä niin tuon suuntainen ero niissä on. Ja mitä on juteltu niin myös muidenkin korvissa kuin vaan omissa :rotfl:
    Vähän samaahan on eurokikkareissakin. Monasti on tullut kuunneltua esimerkiks jotain äffäläisiä ralliautoja niin esimerkiks Opelit ja Golfit on soundeiltaan samalla lailla "matalaäänisiä" kun taas esim. Escortit kiekuu terävämmällä äänitaajuudella. Ja kaikki on osapuilleen samankokoisia myllyiltään.
    Kai toi jotenkin jostain koneen rakenteesta riippuu, mut siihen ei oma tietämys riitä mistä se on kiinni :eek:
    Ja ihan selvittenpäin väitän tämmösta, töissä kun vielä olen. Ja tääkin on niin v-mäinen työpaikka ettei täälläkään saa olla juovuksissa, edes näin lauantai-iltana :cry:
     
  11. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    pakko heittää bigbad chevylle että mopsin isolohkot kuullostaa jotenki paremmillta ku chevyt..varsinkin simonsin pöntöillä..tv:voorttimies ;)
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Makuasia :D Mut kaikki isolohkot sopivilla putkilla (tai ilman :wink: ) kuulostaa hyvältä ja huipennuksena kunnon viripadat omine mekaanisine äänimausteineen, tyhjäkäynnillä epätasaisesti rytkyen niin että koko auto heiluu mukana ja sit polkaistessa kunnolla ärjäisten niin että aremmalla kuuntelijalla tulee lusikallinen housuun 8) Ja pumppukoneilla fiilikset eikun paranee.
    Muistan kun esimerkiks koekäytettiin ekoja kertoja pikuppia pelkillä sarjoilla niin kaikki paikalla olleet äijät oli naama onnesta tän: :D näköisenä ja paikalla olleet tyttökaverit piti korviaan ja juoks ulos hallista :rotfl:
     
  13. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    no juu..täytyy myöntää että kun 9 sekan camaron takana seiso niin puntit lepatti ihan sairaasti..kai se on näin että kone ku kone mikä on rakennettu "virtamaan" ni kuullostaa hyvältä..kuulemma muutama fordikin ;)
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    9 sekan isolohkon putkien takana käy kyllä varmaan aika puhuri. Vaikkei toi meidän keksintö oo mikään niin ihmeellinen niin sekin "puhuu" lattialta kaikki lenkkiavaimet ja meisselit lentämään jos sattuvat olemaan maassa siinä putkien ulostulojen lähellä :rotfl:
     
  15. Jake Hammer

    Jake Hammer Gearhead

    Vastaillaan nyt itsekin hiukan. Mulla ei oo mitään GM:ää vastaan, vaikka moparilla ajankin. Itse asiassa mieli tekis jossain vaiheessa ostaa toinen jenkki, ja se olis varmaan merkkiä Chevrolet.....??

    kaikki jenkkiautot on hyviä, ei siitä mihinkään pääse! :D
     
  16. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Voivoivoivoivoivoivoivoivoi VIDDU :wc:
     
  17. moparmaniac

    moparmaniac Gearhead

    Oldsmobile Custom Cruiser kirjoitti:
    Se perustuu siihen kun olen ollut monien jenkkijen kyydissä. niin moparit jotenkin ei matkustusmukavuudeltaan tunnu niin hyviltä, Ihme rämisiöitä. Tosin nuo gm:mmät on niin mukavia matkustusmukavuudeltaan vaikka caprice hiljainen ja mukava kyyti.[/quote]

    Laske kirjoitusvirheet ja voita matka Manilaan OCC: n kustannuksella. Sitten asiaan, voisiko puberteettipervertikko kertoa tarkemmin, kuinka monen Moparin kyydissä on ollut ja kuinka monen Daewoon?
     
  18. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Tietenkin ne chevyn isolohkon äänet pysyy matalempana kierrättäessä kuin moopparin, kun eihän se chevy kierrä niin korkeelle :wink:

    okei pakko myöntää, kyllä chevyn isolohko aika coolilta kuulostaa :odroll: mutta moparin vanhat isolohkot ääntää vielä paremmin 8) kyllä se vaan kuulostaa hyvälle! huhhuh!
     
  19. HEMI

    HEMI 1st gear

    Tää aihe on kyllä pikkasen nyt sieltä hanurista :lol: vaikka ei täällä kukaan niin tosissaan huutele mitään.

    Minä tykkään aika pitkälti kaikista jenkeistä ja kyllä mua hymyilyttaa chevyn kyydissäkin........sillon kun ihastuin jenkkeihin olin chevy mies ja sen jälkeen rupes ponchot kiinnostaa ja nyt moparit ja tuntus siltä että moparit on mun juttu :odroll:
     
  20. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Niin se taisin minäkin ihastua pienempänä poikana c-2 corvetteen sitten '70 chevelleen, mutta serkulta saatu V8-magazinen juliste laitto mietityttämään, kuvassa oli punainen '71 'cuda ja jotenkin sitä huomas tuijottelevan päivä päivältä aina vaan enemmän :lol:
     

Kerro tästä muillekin!