moparin 8 3/4 lukkoperä remontti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja duster 70, 20.4.2009.

  1. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Jos vähän soveltaa niin tohon hommaan käy ihan hyvin joko sellanen vedettävä "kalavaaka" tai sitten elintarvikepuntari. Kattelet sitten jonkin sopivan mittasen varrenpätkän siihen pinioniin kiinni ja liikuttelet sitä tolla puntarilla ja kattelet mitä viisari näyttää. Ite käytin 0-500 grammaan tarkotettua elintarvikepuntaria jonka näyttötarkkuus oli +-1 gramma. Käytän vartena sellasta pituutta, että puntarin näyttö piti osua 300 gramman korville kun oli sopiva vierintavastus.

    Helppoa kun heinänteko ja varmasti edullisempaa ja ehkä jopa tarkempi kuin alle satasen momenttiavain. Tossahan ei edes toimi sellanen naksahtava momenttiavain vaan tarvii sellasen jossa viisari.

    Momenttihan on voima kertaa vipuvars ja puntarin tapauksessa voima on massa kertaa putoamiskiihtyvyys eli 9.81
     
  2. 69

    69 Gearhead

    Tee semmonnen holkkimutteri, siihen kierteet ja proppu. Sitten toi putken natsa suojaksi, siinä on hyvä tunkin paikka. Voin kyllä halvalla tollasia tehdäkkin, jos on tarvetta. Ei kyllä pitäs näin likasta peppua esitellä.

    [​IMG]
     
  3. 69

    69 Gearhead

    Voi prkl.. piti uusi välitys laittaa, mutta ei sovikkaan kardaanin yoke, kun vanha oli harva boorinen ja uudessa välityksessä onkin tiheä boori ja mutterikin on eri kokonen.

    741 case ja tämä tilattiin http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... &viewitem=

    Piti dartti saada ajoon.. :mad:

    APUVA!
     
  4. El 60

    El 60 Gearhead

    Semmosta vaan että älkää ihmeessä ostako National/ Federal Mogulin korjaus settiä 8 3/4 remppaan.. Ei sisällä holkkia, pinion shimmejä eikä tarkistus väriä. Ei muuten mutta setti on kalleimmasta päästä ja vajavainen.
     
  5. american cars

    american cars 3rd gear

    8.75" MoPar

    helsinki automatic centteristä saa kaikkiin kolmeen eri versioon uusia jakäytettyjä vetopyöräpareja, myös valmiiksi kasatut third memberit
     
  6. Miki76

    Miki76 2nd gear

    Re: 8.75" MoPar

    Pistin yv...
     

Kerro tästä muillekin!