Moparin a-bodyn peltisarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Riztoreipas, 16.11.2002.

  1. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei mahdu.
     
  3. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    eikö edes putkikeulalla ja lekalla :wink:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    kokemuksesta voin sanoa että ainut hyvä
    vaihtoehto on fenderwell sarjat itse tehtynä
    niin sopii 15"ratas kääntyyn.Mulla oli -64
    valtterissa sellaset ja oli tosi hyvät,eikä
    maksanu ite tehtynä ku reilun tonnin muinaista rahaa. terv.gt69
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mikä vaan mahtuu, kun laittaa mahtumaan. Putkikeula ei vissiin paljon auta tossa tapauksessa. RB on noin tuuman leveempi ja korkeempi kun B lohko ja niinku noista kuvista näkee, ei kauheesti ylimäärästä tilaa tuolla ole. Leveyden lisäks tuuman nosto voi muuttaa asioita todella oleellisesti niin, ettei enää mikään sovi. Eiköhän se helppohintasin vaihtoehto noissa oo hookerin fenderwellit. Tai sitten ite tehdyt. Perjantaina pitäis alottaa tekemään, voin sitten kertoa tuntemuksia urakasta kun/jos ovat valmiit.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo.meillä meni kahteen pekkaan noin 8 tuntia
    ku tehtiin fenderwellit valtteriin . autossa oli putkikeula ja pyöränkotelot syvennetty 10cm sisäänpäin.OLI muuten kuuma lattia siltä
    kohin.tennarit suli melkein lattiaan kiinni
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Oliks teillä joku sarja mistä duunasitte, vaiko ihan mutkista sahailemalla ja hitsailemalla? Mitens teitte kollektorit? Tossa täytyy kanssa lattiaa siirtää vähän taaemmas jotta renkaat mahtuu kääntymään ja lämmityslaitetta ei varmaan tuu tarvitsemaan. Primäärit on aika reipasta kokoa ja se aiheuttaa omat hankaluutensa.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ostin marteliukselta 180asteen käyriä 16 kpl
    ja niistä katkottiin ja hitsattiin kasaan.kollektorit tehtiin 90 putkesta ja laipat kantta vasten 8mm lootusta . jos raskii leikkauttaa plasmalla niin ovat sen verran siistit ettei tarvi paljon fixata.jos
    on tarkka kaveri niin onnistuu kaasullakin,mutta tahtoo vetää vähä kieroksi.
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Laipat on jo tehtynä 8 mm latasta. 180 Mutkia on varattuna 13 kappaletta ja suoraa lisäksi. Primäärit on peräti 2 1/4" putkea joten edes 90mm ei riittäne kollektoreihin. Tahtoo ton kokoluokan röörit olla jo aika paksuseinämäistäkin, joten lienee parasta vaan käärästä suorasta pellistä. H-hetki lähenee...
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    KAUHEET röörit!!! joo onnistuuhan se niinkin.eiku sopivaa putkea tai vastaavaa ja
    käärii sen ympärilli ja heftaa kiinni.
     
  11. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No jooooo; ehkä pientä liiottelun makua siinä koossa. Ei tarttis ihan noin suuret olla, mutta mutta. Jos ei muuta, niin pitäis ainakin olla ihan näyttävät. Mikäli työnjälki on sellaista.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kovasti odotellaan raporttia miten noin julmankokoiset sarjat taipuivat A-bodyn korilinjojen sisäpuolella, vai onko homma edelleen kesken?
     
  13. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joo, keskenhän se jäi. Kuskin puoli tuli valmiiks, mutta siinäkin jäi "kollektori" vähän lyhyeks; joutuu ehkä korjaamaan. Muuten ihan suht OK, primääreille tuli pituuseroa sellanen pari senttiä. Sunnuntaina ei olo ollut oikeen aikaansaava jostain syystä, joten se päivä meni enempi räpeltäessä. Sai kuitenkin jollain lailla primäärit tehtyä sinnekin puolelle. Pituuseroja tuli pikaksen enemmän, sellanen viitisen senttiä. Ei niistä mitkään kauniit tule, mutta ei nyt niin kauheetkaan ekaksi yritykseksi.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eihän sulla digikuvamateriaalia projektista ole tai tuleeko sarjat kenties johonkin kiihdyttelyvehkeeseen, jotta pääsisi joskus silmäilemään luomuksia?
     
  15. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Yritetään ottaa kun homma jatkuu.
     

Kerro tästä muillekin!