Moparin jarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja CeeDee, 7.11.2008.

  1. CeeDee

    CeeDee 1st gear

    Moro.
    Onko 8varttii perään olemassa valmista "bolt on" sarjaa levy jarruille?
    Ja Löytyisköhän eteen vähä paremmat levyt ja satulat...
    New Yorker 70´ 440cid
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Vissiin jälikäten asennettu aksila, jos 700 NewYorkerissa on 8 1/4"? En tiedä, että olis tarjolla levyjarrusettejä 8 1/4" perään. Eteenkään ei oo tarjolla kuin vakioita jotka menee pulttamalla kii. Parhaat on '73 mallissa, ne käyttää samoja levyjä kuin kevyet kuorma-autot, levyt on kohtuu hintaisa jne., mut voi olla vaikee löytää hyvää settiä. Niillä ton kokonen katiska ainakin 260+ vauhdista pysähty ennenku rata loppu. Parempia bolt on malleja ei oo tarjolla, mutta pikkasen soveltamalla mekin tohon Wilwoodit heitettiin. Ne tosin tuskin on paremmat kuin alkuperäiset, mutta hitosti kevyemmät. Vastaavalla tavalla vähän ite rakentaen, shimmaten ja sovittaen sinne sasi varmaan laitettua mitkä tahansa B tai E-bodyn konversio levysatsit. Paljon isommat kun 11" levyt ei vaan mee vannekokoa kasvattamatta.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No jos on yhtään samanlainen kuin vastaava Jeepin perä, niin tuo: http://www.jamant.fi/product_info.php/products_id/2220
     

Kerro tästä muillekin!