Moparin kampiaksila?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sladiaattori, 20.8.2017.

  1. sladiaattori

    sladiaattori Guest

    Tulipas tälläänen vastaan putsailin parit aksilat että kehtaa vierä hiottavaksi. Molemmat piti olla Moparin 383 tako-aksiloita no toinen varmasti on 383 aksila kun oon itte purkanu koneen, mutta mikä tämä toinen aksila sitte mahtaakaan olla? sekin tuli vuosia sitten osina olleen 383 koneen mukana ja en sitte sen kummemmin ajatellu asiaa enempää kuin että se on tuon koneen aksila ja kannoin varastoon pitkään säilöön.
    mutta nyt huomasin kun putsasin molemmat aksilat että mitäs mitäs... näähän on erillaaset.
    Elikkäs tämä mysteeri aksila on rullamitalla mitattuna 628mm pitkä tönärillä mitattuna kaulat on kiertokangen kaulat on n.54mm ja runkolaakerit 63.4mm ja isolohko moparin vetolevy sopii aksilan pulttijaolle ja isolohkon dampperi taas kolahtaa pohjaan väljästi. Että kertokaahaan hyvät Herrat minkä koneen aksila mulla on? aksilassa vastapainoon meistetty ympyrän sisällä 71 kait vuosimalli?

    -Antti
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kait siinä joku valunumero on?

    Vertaa siihen toiseen kampeen noita pituuksia yms.
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kaulat on pikkulohkon mitoissa, eli pikkulohkon akseli se on.

    Iso ja pikkulohkoihin menee sama vetolevy.
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei kestä, aiks nopsaan noi mitat guugletteli.

    Tsekkaa valunumerot kuitenkin, voihan se olla joku hyväkin akseli.
     

Kerro tästä muillekin!