Moparin SIIPIfarmarit 57-61

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GTX71, 26.4.2004.

  1. pommari

    pommari Gearhead

    Annapas muutama päivä aikaa niin katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.Ei niitä fotoja oo ku 2 kappaletta mutta kyllähän niistäkin jotain selviää.
     
  2. GTX71

    GTX71 1st gear

    Vilkaisinpa tuossa sitä Street&Race lehteä, jossa on Kotkan ja Haminan kerhoista juttua (9/91) ja tosiaan, yhteiskuvassa näkyy -59 Windsor T&C, melkein valkoinen väriltään ja ilmeisesti ei vielä Suomen kilvissä... Tuntomerkkien perusteella sanoisin, että auto on sama yksilö, jonka nyt mustana ostin (lommo etupuskurissa...) Muistaako kukaan paikallinen autoa?
    Ja näkyyhän siellä olleen hieno -61 NY farmarikin!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voipi olla että muistan väärin tuon lehdessä olleen 59:n värin, se taisi sittenkin olla kermanvalkoinen eikä vaalean harmaa.

    61 NY on sama josta Impala 68 mainitsi aiemmassa viestissä.

    58 stw, minkälainen 59 Sierra kaverillasi on? Itse tiedän 3 kpl jotka olen kuvaillut tuolla 59 Dodge topicissa, onkohan joku niistä?
     
  4. 58STW

    58STW 1st gear

    Se osti sen ruskean projektin... Jos sanoo mitään...
     
  5. 58STW

    58STW 1st gear

    Olisin todella iloinen, jos vain jaksat laittaa kuviasi sähköiseen muotoon.

    K'TOS jo etukäteen varmasti mielenkiintoisista kuvista!!!!
     
  6. GTX71

    GTX71 1st gear

    No niin, Windsori on sitten jälleen rekisteröity ja katsastettu, lähes kuuden vuoden jälkeen. Maantie kutsuu... :grin: :grin: :grin:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    näkyy olevan usabil.netissä kaupan toi suomen ainut(?) -60 wagon chrysleri pelastakaa nyt, ettei mene ruåtsiin.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Harmi jos luiskahtaa tänne vaikkei Suomen ainoa olekaan. Mutta harvinainen juu!
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tästä windsor stw:stä tiedän alkupään suomihistoriasta sen verran että kaverini
    osti sen jostain rekisteröimättömänä hiljattain suomeen tuotuna about noin v:92-93.Se oli silloin orkkis vaalean keltainen ja kaveri maalasi sen pinkiksi meidän muiden estelystä huolimatta.Olen itse ollut autoa silloin elvyttämässä,mm 383:sen remppa on tekosiani ja siihen tuli silloin kaikki uutta ja männät olivat ongelmana(ovat cadillacin).Auton seuraava omistaja maalasi sen mustaksi ja auto kiersi kaveripiirissäni useammalla ja sillä tehtiin paljon hyviä reissuja.Osat autoon oli melko vaikeita löytää mm.takavalon lasit.
     
  11. GTX71

    GTX71 1st gear

    Ei sattuisi löytymään valokuvia noilta ajoilta? Tuon mäntäongelman tiesinkin, edellinen omistaja kertoi... Hän oli saanut hommattua ehjät takavalotkin kehyksineen. Nykyään koneessa on uudemmat 440:sen kannet ja performerin imusarja, vanhat tuli mukaan. Sitä edellinen omistaja oli ostanut tämän muistaakseni vuonna -96 ja antanut vaihdossa mersun. Auto jäi seisomaan ja poistettiin kilvistä 31.12.-97, sitten ed. omistaja osti tämän -03. Se kiinnostaisi tietää missä vaiheessa autoon on vaihdettu penkit jostain uudemmasta autosta ja ovatko alkuperäiset kenties vielä tallessa jossain?
    Ei olla vielä paljon päästy ajelemaan, Rysleri on kaivannut hieman huoltoa, kaasari vaihdettiin heti, koska siinä ei toiminut kiihdytyspumppu, seuraavaksi hajosi startti ja kun ei löytynyt uutta ankkuria vanhaan, piti ostaa uusi (sai sentään uuden) ja nyt lopetti (tasavirta)laturi toimintansa. Sen tilalle tulee vaihtovirtalaturi, ihan vaan cruisailu-mukavuuden vuoksi... Mutta vanhaa pitää ymmärtää :wink:
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Noita 60 chrysy-farmeja lienee Suomessa ainakin 2? Tuo hieno myynnissä oleva ja toinen jota olin ostamassa joskus 92-93, oli tullut suomeen kalifornialaisen mopar-harrastajan toimesta ja sen olis saanut suunnilleen rahdit maksamalla kun alkuperäinen ostaja oli mennyt puihin jostain syystä. Oli melko hyvä aihio mutta mm. takaluukku puuttui. Kuulemma kyseinen laite on nykyään tallessa.
     
  13. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tuo huonompi New Yorker -farmari ajautui loppujenlopuksi tullihuutokauppaan mutta on tallessa jossain. Noiden lisäksi Suomessa on myös samanvuotinen vihreä -60 Windsor STW.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    ...joo, muistan v.-91 kun tein kauppaa P.J:n kanssa ko autosta. Olin jo maksanutkin sen, ja venaillut about 7kk. auton saapumista ja soitellut n. 55kertaa jenkkeihin että missä se kärry viipyy? Eikä se ollut Buffaloa kauempana. No, P.J maksoi sitten manit takas ja auto putkahti suomeen joskus -92-93. Eli: Menin puihin kun toimitusaika oli mielestäni kohtuuton. Autohan teki matkaa suomeen n. 1 1/2 vuotta.
     
  15. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Just joo, no mulle ei koskaan selvinnyt mistä oli kyse. Näin jälkeenpäin hiukka harmittaa kun takaluukkukin olis kuulemma löytynyt ihan suomesta. Mutta mitäs noita murehtimaan.
    P.J. hoiti mun GTO:n silloin (91) suomeen, se onnistui hyvin ja hauska tietää että rahaliikenne pelas sun tapauksessa myös sieltä tännepäin tarpeen tullen. Jospa vaikka vielä joskus jotain hommailis...
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käsittääkseni tuo on suomen ainut 9:n henkilön istuttava 1960 New Yorker farmi suomessa? en tosin laita päätäni pantiksi.
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  18. GTX71

    GTX71 1st gear

    Tässäpä yksi kuva tuosta meidän Windsorista. Taas tuli todistettua, että yksi kuva valehtelee jne. Ei se kyllä ihan noin virheetön ole!

    http://www.saunalahti.fi/~fma/harrastus ... %20001.jpg

    Ei se nyt halua toimia, mutta käykää katsomassa FMA:n sivuilta http://www.moparkerho.net autoesittelyistä...


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: GTX71 2004-06-23 17:11 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: GTX71 2004-06-23 17:14 ]</font>
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mukavan näköinen peli, mutta oikein pahaa teki lukea FMA:n sivuilta, että autosta on vaihdettu rättirenkaat pois. Kyllä tuon ikäinen auto vaatii leveät valkosivut näyttääkseen hyvältä.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    :???:

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!