Moparin sivuventtiilikutonen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Dartsan, 13.8.2005.

  1. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Pitääkö kutospytyn palotilassa olla semmoinen n. 3 milliä halkaisijaltaan oleva reikä? Se on 8 mm syvä, eikä johda minnekään. Reikä on täysin pystysuora, eikä näytä laajenevan. Ihan kuin olisi porattu siihen. Kyseisessä pytyssä ollut mäntävaurio, sekä venttiili jumissa. Onko polttanut reijän? Ja konehan on 236,jotain tilavuudeltaan.

    Kun en keksi mitään virkaa sille kololle. Ei se oikein mikään valuhuokonenkaan ole. Onnistuisiko tuon puikolla heppaamaan umpeen? Pirrais reunan puhtaaks ja täppäis vähäsen. Tuskin se tuota kantta vääntää. Sen verran tukevaa tavaraa tuntus olevan. Vai antaako olla? Ei kai siitä mitään haittaa ole?

    Laitoin tänne, kun tätä osioo kait kaikki huru-ukot lukee.
     
  2. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    kyllähän kun sen leivinuunissa lämmittää 250 asteeseen ja sit nikkelipuikolla täppää kiinni ja täpän vielä punahehkusena vasartaa ja sit taas leivinuuniin jäähtymään 100astetta/tunti. Ei halkee eikä vetele.

    Toinen vaihtoehto on hakee täältä eteläsuomesta yhestä vattupuskasta irrallaan mätään päällä könöttävä Totken lättiskuutonen 8)
     
  3. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    No niinkin sen voi tehdä. Mut jos se ei haittais tuo reikä mitään. Tai siis eihän se ole reikä, vaan kuoppa. Outo vaan on tuommonen "muodostuma" tuossa palotilassa.

    Mut missäs se kököttääkään se lättis? En tiedä vielä varmaksi, mutta minusta tuntuu, että tuo teidän tauti on tarttuvaa. Sennii kaivelijat. :p
     
  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Mä voisin koittaa kysyä, josko se taata on yhä hengissä/kone yhä olemassa. Ei kehtaa ihan perättömiä vihjeitä jaella...

    Jos haluut, et tää tauti ei tartu, ni muuta Otaniemeen kerrostaloyksiöön, pelailet verkossa räiskintäpelejä ja alat pössyttelee kannabista...
     
  5. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Kyllä muuten, mut ei oo tuo kannabis oikein mun juttu. Tai mistäs sitä tietää, jos ei oo kokeillu.

    Mut kuiteskin. Mikä on se kolo? Kait sen kannen ilkee runtata paikalleen ja kokeilla. Sais pätkän ajaa sillä, ennnenkuin työntää tallin syövereihin. 8)
     

Kerro tästä muillekin!