mopen 413 nokka ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja puavo the baboon, 10.5.2005.

  1. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    pikku remppaa pidin tos koneeseen jonka hommasin osittain purettuna.. nokkaan ja sen laakereihin en koskenut koska ne vaikutti ehyiltä mut hommasin mellingin rullajakopään ja asensin sen paikoilleen ja kokeilin nokan päittäis välystä ni se saatanan kepakko liikkuu n.puoli senttiä! :mad: missä vika? kokeilin entistäkin jakopäätä mut se ol vielä karmeempi..
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eihän sitä nokkaa mikään pidä siellä paikoillaan, joten sen verran siinä on päittäistä mitä ketju antaa myöten. Toisaalta sitä ei oo kukaan ulospäinkään kampeamassa. Käynnissä nokkien kartiomuoto ja öljypumpun rattaan luoma voima vetää nokan rakasta lohkoon päin. Eli se riittää jos nokkaratas pohjassa on samassa linjassa kampuran rattaan kanssa. Rullanokilla täytyy sitten huolehtia myös nokka-akselin pittäisvälyksestä koska sen nokat ovat profiililtaan suorat.
     
  3. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    huh,mie olin jo kauhuissani et on samanlaiset kisa-välyxet ku venäläises panssari vaunus! no äsken yritin kasata konetta mut kaveri oli kovasti apuna umpihumalassa neuvomas jote meni hermo ja lähin iteki kaljottelemaan..
     

Kerro tästä muillekin!