mopsi sotkee tulppia....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Riztoreipas, 30.3.2003.

  1. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    kertokaas viisaammat kun pläjäyttää moparin 400 kylmänä käyntiin niin se sotkee tulpat..on etsitty alipainevuotoja,kaasarikin on vaihdettu tehdaskorjattuun,seoksia pienennetty ja suurennettu välillä 0,5-1,5 kierrosta,sytkät tarkastettu apauttirallaa 68 kertaa.kaasarina holleyn 2 kurkkunen,suuttimina 58,tulppina ennen champion 12y jotain ja nyt kokeiltiin 14y (kuumemmat?)vaan eipä käynti parantunut,noita tulppia on kylläkin jo putsailtu useempaan otteeseen noesta polttamalla ja onpa jopa cruisailtu koko ilta onnistuneesti seosruuvit n.1 1/2 kierrosta(!) auki,soppaa tosin meni sellanen 3 ämpärillistä illassa.....rupee tupakat kohta loppumaan tota pähkäillessä..

    "voortti on auto ja piika ihminen"
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tehdaskorjatut kaasarit ovat pääsääntöisesti paskoja. Jotain tiivisteitä vaihdettu ja pesty. Läppäakselit todennäköisesti vuotavat aika lailla. Voi kokeilla sumuttamalla jotain spray öljyä esim CRC:tä akselin läpimenoihin, Jos kierrokset nousee selvästi, niin vuotavat liikaa. Todennäköisesti Käy liian laihalla jos tulpat on nokiset, laihalla ei sytytä kunnolla ja kulutus kasvaa. Seosruuvit vaikuttaa vain tyhjäkäynnillä ja todennäköisesti niitä saisi avata enemmän. 2-3 kierrosta. Mikä on tulppien kärkiväli, onko kärjellinen sytkä , onko puola kunnossa, onko venat säädettävät jne jne jne
     
  3. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    rupee bensa haiskahtaan aika raakasti kun seosruuvi menee tonne 2 varvin puolelle..läppä-akselit on katottu ja tiiviiks todettu.eiku uutta tulppaa/vanhojen putsaus ja uutta kokeilua...
     
  4. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Onko tulppien sotkeminen karstaamista vai nokeemista? Em. voi kertoa tukkoisesta koneesta (puhdistus) ja jälkimmäinen rajusti rikkaasta seoksesta.
     
  5. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    ihan selvää nokea..lähtee sormella pyyhkimällä elektrodista.huomattiin tos viime kokeilun jälkeen että oli jo valmiiks 2 tulppaa pimeenä..vaan jospa se tokenis kun saa noi seosruuvit/sytkät kohdalleen..
     

Kerro tästä muillekin!