Mopsin alipainetehostimen öljy???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Kimmeli, 19.7.2010.

  1. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Purin 76 vuoden alipainetehostimen koska se oli vuotanut jotain nestettä säilytyslaatikkoon, ensin luulin sen olevan vettä tai jarrunestettä, mutta vaikuttaisi joltain öljy tyypiseltä mehulta, kullan väristä ja tosi juoksevaa lirua. Sitä valui kenkään ja tallinlattialle n.3dl, mitähän se vois olla, ei oikein haise millekkään?
    Korjaamo kirja käskee suosiolla vaihtaa uuden tilalle, mutta kalvo vaikuttaisi ehjältä, rokkiauto myy 100$ uutta boosteria.
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

    Power steering fluidia????
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Ehkä, ilmeisesti tarkoitus voidella kumikalvoja?
     
  4. Stingray

    Stingray Gearhead

    Ettei olisi vaan ruosteensekaista kondenssivettä? Eihän alipanetehostajan sisällä kuuluisi mitään nestettä olla. Tai jos joku on ruittinut varoiksi sisään vaikka CRC:tä, ettei ruostuisi sisältäpäin?
     
  5. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Ei minunkaan mielestä alipainetehostin mitään nesteitä tarvi, sitä vaan valui tosiaan kahvikupillisen verran ulos :eek:
     

Kerro tästä muillekin!