Morgan Three Wheeler

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja RockHQ, 29.9.2012.

  1. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Tekis mieli omistaa tollanen, onko näitä yhtään suomessa? Puhun siis uusista 2000-luvun retromalleista.

    Meneekö tollanen moottoripyöräksi vai henkilöautoksi rekisteröidessä? Jos joku tuonut tollasen, vaatiko jotain todistuksia tai muutoksia jotta saa rekisteriin?
     
  2. Kruiseri

    Kruiseri 3rd gear

    Tää on samantyyppinen ja käsittääkseni huomattavasti edullisempi, varsinkin jos hommaa rakennussarjana ja etsii/ostaa tekniikanluovuttajan täältä:

    http://www.pembleton.co.uk/index.shtml

    Kiinnostaisi myös tietää saako tuollaista Suomessa rekisteriin jos hommaa rakennussarjana tai valmiina?
     
  3. Ekuja

    Ekuja 3rd gear

    Meniskö tuollainen Trikenä (kolmipyörä) sehän on oma eurooppalainen ajoneuvoluokkansa (L5e??) joita suomessakin jokunen(yli 100kpl) rekisteröity.Homma helpottuu jos laitteeseen löytyy tehtaan E-hyväksyntä.
     

Kerro tästä muillekin!