Morjestaminen tien päällä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Hd-hippi, 4.1.2004.

  1. KST2

    KST2 3rd gear

    Kyllä minä ainakin moikkaan aina kun tulee vanha jenkki vastaan.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyll sitä Corvetessakin pystyy morjestamaan vaikka katto voikin tulla vastaa. Tällähetkellä on niin "uusi" auto että usein saa vanhemmilta jenkeiltä lähinnä hölmistyneitä katseita. Jatketaan morjestelua ettei tulisi yllätyksenä muille.

    T Gurkis
     
  3. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Pistin muuten ihan saman asian merkille viime kesänä kun tuli Kuopio - Joensuu väliä hankattua, niin Kuopiossa ei millään nouse lapa ja sitten kun Tuusniemi jää selän taakse Karjalaan tullessa niin rupeaa taas näkymään. En tiedä missä lie vika muuten Savolaiset (siis ne jotka tulivat vastaa) olivat tosi rentoa ja asiallista porukkaa, niin en sitten ymmärrä mistä se jäykkyys auton ratissa johtuu. Ja Kuopiossa kyllä ajoin kerran moottoripyörän perässä. Toinen fillari tulee vastaan kumpikaan ei tee minkään näköistä elettä. Työn raskaan raatajat eli siis rekoilla ajavat vastaan, ei mitään.
     
  4. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Pyörin kesän 2001 tampereella -65 Ht mustangilla ja jonkin aikaa nostelin kättä vastaan tulleille harrastejenkeille, mut kun ei tasan tarkkaan koskaan vastaan tulleet morjestanu takas, mäkin hetin ton lapa ojossa ajamisen siellä päin sikseen.

    Kajaanissa mielästäni händyt nousee ihan mukavasti niistä muutamasta autosta jotka täällä ajelee, vaikka ei tuntiskaan toisen kotteron omistajaa.
     
  5. reeves

    reeves 1st gear

    Toki jos kovin maalle mennään, niin siellä isännät nostavat kättä vaikka ajaisi minkälaisella tavallisella pullapitkolla :wink:
    Tiedä sitten miksi moikkaavat. Aattelevat varmaan," että ku tiällä päin kulkoo, nii oman kylän poikiahan tuo on". Mutta ei se mitään, moikkaillaan vaan!
     
  6. C3 72

    C3 72 Gearhead

    Kyllä minäkin liityn tohon "corvette jätkien" puolustukseen,itse ainakin nostan lapasta ylös aina kun tulee joku jenkkipeli vastaan,oli se sitten uus tai vanha.
     
  7. -riku-

    -riku- 1st gear

    Kuten tuossa aikaisemmin jo mainittiinkin, täällä Jykylässä moikkausperinne on hyvin voimissaan. Oikeastaan vanit on sellaisia mitkä tahtoo jäädä väliin, niitä kun on paljon esim. firmoilla ajossa. Kyllä farmareistakin tuntuu hanska nousevan aika mukavasti, ei kai niitä enää niin paljon ole ei-harrastajilla ajossa.
     
  8. weripuo

    weripuo Gearhead

    Kun ajelen vanillani -81 joku meksikaanien maalaama. auringon polttama niin käpäliä nousee, sama jos ajelen gm stw siistillä käpäliä ei nouse. kaipa ne ei oo harraste autoja tai jotain. näin tampereella
     
  9. -riku-

    -riku- 1st gear

    Vaneissa on eroja, kuten viineissä. :grin:
     
  10. ChevyVan

    ChevyVan 1st gear

    Jos tulee laiteltu vankkeri vastaan, niin kyllä käpälä heiluu ... :smile:

    Keep On Vaning !!!
     
  11. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    No eikö tasan morjesteltu! Voi perhana!
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olenpa vaan huomannu et kun Vettellä ajaa niin KUKAAN ei moikkaa ellet ITSE ENSIN nosta lapaa pystyyn. Se kertoo kaiken suhtautumisesta. Tää johtuu vain ja ainoastaan perusominaisuudesta joka ihmisellä on: Kateus!! , Valitettavaa mutta totta. T. LT-1
     
  13. tapio

    tapio Gearhead

    Samoin. Ajelen 64 coupella ja aina, kun mahdollista, morjenstan. Tosin cruisingissa saisi olla yhtenään heiluttelemassa, joten se on poikkeus :smile:
     
  14. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Joo kajaanissa on kyllä kädet noussu hyvin aina, viimekesänä sain kyllä tutustua tähän lintta-autoilijoiden kastiin ku oltii caminolla parkissa siinä perus liikenneympyrä-parkissa niin se '64 impala farkku kaarsi siitä ohi ja ite tietty moikkasin äijiä ni eikö kohta ku auto kääntyi ni takakontista nouse keskisormi pystyyn ja sighailia lentelee, tuollanen kyllä sapettaa :/ muuten on ollut asiallista.

    Sotkamossa pyöri viimekesänä joku musta early mustangi raidoilla ja scoopilla, ei omistaja millään suostunut kättään nostamaan ku tuli Caminolla ite vastaan, oli omistaja vissii joltai "lapasen nosto kielletty"-alueelta käymässä visiitillä :wink:
     
  15. Jupe

    Jupe Gearhead

    Höpö höpö, itse en todellakaan voisi olla kateellinen vettekuskeille. Tunnen kyllä sellaisia ja itsetuntoni kestää mainiosti myös heille / vastaaville morjestelun. Ikävä kyllä uusimpien vettien kuskit eivät juurikaan heilauta takaisin. Ilmeisesti vanha Buick on alempiarvoisempi tai sitten kyseessä ei ole "aito harrastaja" vaan joku keski-iän ylittänyt herrasmies. Henkilö joka on toteuttanut nuoruuden haaveensa vaurastuttuaan ja pitää muita moukkamaisina tolloina. Eikös tämä 50V - buumi ole moottoripyörissäkin...?

    Niin, ja meitä harrastajiakin on moneen junaan, aina piisaa vielä asemallekin. :smile:
     
  16. T72

    T72 Gearhead

    No tota, eiköhän niitä köykäpäitä löydy joka merkin parista...

    Mä morjestelin ensalkuun omasta lasikuitupulkasta kaikkia jenkkejä (myös totkeja) mutta kun just kukaan ei moikannut takaisin niin jäi pois sekin tapa, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. Kehäkolmosen ulkopuolella moikkailu USA-autokuskien kesken tuntuu olevan yleisempää oli merkki sitten mikä vaan.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu.. Ei tee mieli Vetestä moikata jotain muuta jenkkiä, jos vastaukseksi tulee vain katse, mitä tuo tossa oikein heiluttaa.

    Toisen Corveten morjestaminen on turvallisempaa.

    Aika orpo olo jää, jos toinen ei moikkaa takaisin.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olen Vette-kuski Uudeltamaalta, ja en tunne olevani jenkkiautoharrastaja vaan urheiluautoilija. Pidän vain Corveteista, C3-5, mutta moikkailen kaikkille tervehtijöille. Olen pahoillani.
     
  19. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Kun viime kesänä olimme perheen kanssa kiertämässä Suomineitoa "uudella", täysin vakiolla -79 blazerillamme (muutaman vuoden jenkkitauko takana) yllätyimme tuossa Heinolan kohdalla ylöspäin mennessämme kun vastaan tuleva ISOILLA renkailla ja kohtuullisen korkealla alustalla varustettu "monsteri" väläytti kattovaloja ja kohdalla vielä karvainen käsi nousi kuskin ikkunasta pystyyn.

    Kyllä lämmitti mieltä kun huomasin että tervehtimisrituaali oli vielä ainakin saman lajityppien kohdalla säilynyt.

    Reissun aikana vielä toinen Blazeri ja muutama Burbba morjensti.

    Stadissa toi ei oikein tunnu toimivan. Yhdestä Ramchargerista, Blazerista ja Scotarista on moikattu takaisin sekä kahdesta Vanista.

    Eihän sitä aina huomaa kun pitäis keskittyä siihen ajamiseenkin ja ei sieltä Vetestäkään välttämättä näe ylöspäin niin hyvin, mutta jos edes "lajitoverit" moikkaisivat toisiaan. Ei siitä ajamisesta tulisikaan mitään jos kaikille heiluttelisi, pitäisi teipata toinen käsi ikkunan karmiin kiinni :smile:
     
  20. starcraft

    starcraft Gearhead

    juu kyllä on ollut tapana aina moikata kun vaan huomaa että tulee toinen harrasteauto vastaan.
     

Kerro tästä muillekin!