Motonet/IKH alumiinioksidi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja jusssi, 5.3.2015.

  1. jusssi

    jusssi Gearhead

    Onko kelään tietoa tahi kokemusta tuosta ko. alumiinioksidijauheesta, että kuinka karkeaa on? Putelissa ei ilmeisesti lue eikä missään erikseen ilmoiteta eikä motonetilta ole ainakaan vielä tullut vastausta kun sitä tiedustelin. Mutta jos jollain tuota on tallissa (tai ihan nyt missä tilassa vaan :) ) ni jos vois vaikka jotenkin kuvaillen sitä karkeutta.?
     
  2. valpas

    valpas Gearhead

    Vain Bilteman Hiekkapuhallusaineesta (Alumiinioksidi) on kokemusta. Olen sen saanut kaapissani laitteista menemään läpi, kun laitan vain pikkusen vanhan sekaan kiertämään. Tahtoo tukkeentua, jos pelkkää uutta raetta käyttää. Veden erotus pitää olla kunnossa, muuten tavara ei liiku. Alumiinioksidi puhdistaa, vaikka se olis ihan hienona pölynä. Pitää vaan olla hyvä imuri, ja syklooni, että kaapissa näkee jotain.
     
  3. jusssi

    jusssi Gearhead

    Ok, Biltemasta en ite löytänyt aikanaan kuin alumiinisilikaatti/-oksidi seosta, joka on kyl aika karkeaa. Tarkoitus oli puhaltaa kevyesti alumiinia, mutta tuo biltsikan tuote on liian rouheeta siihen. Pääsin käymään motonetissa ja otin purkin tuota aloksidia, joka on kyl melko hienoa. Kokeilen tuolla, minkälainen jälki tulee.
     

Kerro tästä muillekin!