Motonet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 7.5.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko ihan asiallinen liike? eli miten osat eroaa liikkeen myymistä vai onko jotaki venäläisiä paskaa paketissa juttuja nuo motonetin osat?
    Ku pitäs nokkaakseli tilata vanhempaan euroon ni uskallanko tilata?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    kyllä ne varaosat on ihan samoilta valmistajilta/toimittajilta kuin muissakin varaosaliikkeissä (kokemuksesta tiedän).
     
  3. Scartman

    Scartman 1st gear

    Sanoisin että hakkaa Bilteman 10-0.
     
  4. Arska tehtaalta

    Arska tehtaalta 1st gear

    Laakereita kun kyselin, niin myyjä sano et ne tulee Koivuselta...

    TA
     
  5. Jimbo

    Jimbo 1st gear

    Juu, ihan asiallista kamaa tuntuvat myyvän. Ei ole mitään floppeja toistaiseksi tullut vastaan. Ihan samaa kamaa tuntuvat ns. merkkiketjut myyvän. Saavat hinnat alas ilmeisesti hirmuisten volyymien eikä heikon laadun kautta.

    Tavaraa ei yleensä tarvii tilailla vaan löytyy yleensä varastosta. Vielä kun saisivat Jenkkeihinkin osia...
     
  6. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Koivuselta ja monelta muulta tukkurilta... Motonetin volyymi on Suomen mittakaavassa niin valtava etten ihmettelisi vaikka ryhtyisivät tuomaan tavaraa maahan itse.
     
  7. ChevyVan

    ChevyVan 1st gear

    Samaa kamaa kun muuallakin...
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niinno.Esim.Bilteman iskarit tulevat Sachsilta.
    Tosin muista Biliksen tuotteista mitä olen kokeillut
    niin 98% paskaa tuntuvat olevan.
     
  9. Scartman

    Scartman 1st gear

    No vielä sen verran että Motonetillä tuntuisi takuukin toimivan, kun bilhelvetissä yleensä väittävät että käyttäjä/asennusvika jne....
    Motonetista ostetusta laturista pimeni parin kuukauden käytön jälkeen jännitteensäädin, ei muuta kuin uusi samantien tilalle.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Scartman 2004-05-07 21:11 ]</font>
     
  10. jaketin

    jaketin Gearhead

    olen kuullut motonetin osista pelkkää hyvää. eri asia on tuo miesten tiimari (biltema), ei hirveesti ole kehuja saanut..
     
  11. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Ihan samoja osia kuin muissakin tarvikeliikkeissä, tosin itselleni on kyllä tullut paljon laadukkaita venäläisiäkin osia eli siis alkuperäis osia ajoneuvo kun on lada.
     
  12. Macho

    Macho Gearhead

    Tampereen motonettiä olen käyttänyt siitä kun se avattiin, ei mitään negatiivista. Nopea vaihtaa jos tavarassa jokin vika ja aina saanut juuri oikean varaosan. Niinkuin joku jo totesikin voittaa bilibalit mennen tullen. Btw: tre:n pisteessä on kassalla monesti yks melkosen pätevä blondi :wink:
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kävinpä kerran kyselemässä Metro-autosta pikku bemariini kaukovalo-umpioita. Ne oli jotain hellan valmisteita.

    No sitten hain motonetista umpiot, oli halvemmat ja täysin samat mitä BMW myy varaosina, joten en ymmärrä, miksi välttää motonetia.
     
  14. nakke

    nakke 3rd gear

    On sillä nykyään omaakin varaosatuontia.
     
  15. Duster

    Duster 1st gear

    Ostin käyttö Opeliin lambdan ja iskarin laakerin, niin paikallisesta merkkiliikkeestä tuli halvemmaks kuin Motonetistä ja on ainakin orkkis osat, joten ei nuo osa kaupat ole välttämättä edullisin vaihtoehto.
     
  16. perkele

    perkele Gearhead

    joo niinki jopa voi käydä että saa halvemmalla maahantuojalta kuin tarvike liikkeistä.nimim kokemusta on.
    mutta onhan motonetissä ihan laatutavaraa, merkkituotteita.kun taas aarne kärpäsellä(biltema) on silkkaa sontaa
     
  17. Mikey

    Mikey 1st gear

    Joo, aikoinaan kun oli käöyttöpelinä 1,9 rekkukaravaani niin hain melkopisen kasan osia motonetistä. Silloin ainakin oli mahdollisuus ostaa "alkuperäisosaa" tai halvempaa kiinan osaa. Ostin kuitenkin alkuperäisosaa eikä hinta silloin tuntunut kovalta.
     
  18. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Hyvä paikka, joitain tapauksia tiedän että on vääriä tavaroita tuotu tiskille mutta sehän on ihan myyjästä kiinni, ei todellakaan mitään moposport meininkiä. Pakko avautua moposportista vähän, oli myyneet väärät männänrenkaat pikkubroidille oikeessa paketissa, toinen niistä katkes ja toisen kun sai päälle niin sehän osoittautu liian pieneks, ensin meinasivat että ei anna rahoja takasin koska on katki se toinen, no puhelimessa olivat sitten sitä mieltä että kyllä saa rahat takasin, no lähdin sitte ajamaan vittuuksissani moposporttiin niin eikös se juntti tiskillä ala mussuttaa kuluttajan vastuusta, jos myydään liian pienet renkaat niin millä se todistaa että sen katkeaminen olis johtunut jostain muusta kuin siitä että se oli liian pieni, no alkoi ihan tosissaan kiehua ja antoi se sitten hillot takasin, polkasin niitten ovien lähellä dodgella vähän aikaa joutavaa, haistelkoot dieselin ja kuminkäryä... Sorry vähän offtopic
     
  19. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Liikkeet jotka myyvät omalla nimellä tuotteitaan (esim. Biltema, Wurth jne.), ostavat yleensä "kokonaisedullisen paketin" eri alihankkijoilta tietyn ajan tai määrän. Ts. samassa paketissa voi olla eri valmistajien tuotteita.

    Esim. Ostettiin Wurthiltä työkaluja, jotka osoittautuivat erinomaisiksi. Puolen vuoden päästä tilattiin lisää "samanlaisia". Sama osanumero, sama paketti, sama hinta - mutta eri valmistajan tuotteita, jotka eivät olleet lainkaan "alkuperäisten" veroisia. Tosin toisinkin päin on käynyt. Siis myöhemmin ostetut olleet parempia. Silloin on yleensä hintakin ollut kovempi. Mikä kuvastanee liikkeen olevan tietoinen laatuerosta. Ehkä huonompien (välittäjälle halvempien) tuotteiden hankkiminen välillä, kuuluu alihankkijoiden kilpailuttamistaktiikkaan?

    Myyjätkään eivät aina tiedä milloin toimittaja vaihtunut ja varastossa saattaa olla samanaikaisesti useamman valmistajan tuotetta samalla tuotenumerolla.

    Ja esim. Biltemalla on sama systeemi.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tomaso 2004-05-09 10:56 ]</font>
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ai että Bilteman iskarit olisi Sachseja??
    PAH !
     

Kerro tästä muillekin!