Motopark 12-13.8 D-luokka

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mjaa, 7.7.2006.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kiitokset SRV:lle pikasesta avusta :D Loota on taas paikoillaan, homma jatkuu ja illaks yritetään sit päästä sinne pelipaikalle. Kovimmilla tossa on ollu meidän kisakuski/nykynen päämekaanikko eli toi meidän perheen nuorempi harrastaja, viime "yönä" eli oikeestaan tossa aamutuimaan se ehti nukkua peräti reilun tunnin ennen kun piti tänä aamuna lähteä vielä niihin harrastusta haittaaviin ansiotöihin. Mut nuorenahan sitä jaksaa kun kiinnostaa :wink: Reaktioajat on sit varmaan kohallaan jos saadaan se auto sinne viivalle mut pitäähän se auto sen verran meteliä ja tärisee ettei siinä rattiin nukahda kesken varttimailin rykäsyä :rotfl:
   
 2. DS 325

  DS 325 Gearhead

  BBC, mulla on varalaatikko mukana, jos tarvetta ilmenee 8) Joten eiko Motoparkkia kohti :rotfl:
   
 3. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Juu kiitti, tullaan tullaan :D Veemäistä vaan kun joutuu vielä tänään lusimaan töissä kolmeen asti vaikka olis vielä kaikkea puuhasteltavaa mut kyl tää tästä 8)
   
 4. Tea

  Tea 1st gear

  Hyviä muistoja kans noilta ajoilta, kun nukkuminen oli ****jen hommaa.. Sitä valvottiin tallilla vähintään 3 viimeistä vuorokautta ennen ekoja kisoja, ja jokainen kävi vuorollaan nukkuun just ton pari tuntia. Sit ei kukaan oikein tiennyt mikä päivä on, ja että onko se kello 11 aamulla vai illalla.. Sit jotain flippikeulaa kannettiin aamuviideltä maalauskammiosta, vähän vielä kosteassa maalissa, suoraan bussiin ja eikun menoks. Oi niitä aikoja.. Harmi kun nykyinen kilparatsu sijaitsee niin kaukana, ettei pääse nauttimaan noista väsyneenhauskoista talliöistä :cry:
   
 5. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  niin toi taitaakin olla sen mökäämisen kanssa jotta kasilta loppuu illalla, muistelin väärin. vartin päästä kaartaa volvo pihaan ja sit sitä lähdetään ajelemaan kisoja kohti. onnea kisaan kaikille osallistujille!
   
 6. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  :quote:
  Hyviä muistoja kans noilta ajoilta, kun nukkuminen oli ****jen hommaa.. Sitä valvottiin tallilla vähintään 3 viimeistä vuorokautta ennen ekoja kisoja, ja jokainen kävi vuorollaan nukkuun just ton pari tuntia. Sit ei kukaan oikein tiennyt mikä päivä on, ja että onko se kello 11 aamulla vai illalla.. Sit jotain flippikeulaa kannettiin aamuviideltä maalauskammiosta, vähän vielä kosteassa maalissa, suoraan bussiin ja eikun menoks. Oi niitä aikoja.. Harmi kun nykyinen kilparatsu sijaitsee niin kaukana, ettei pääse nauttimaan noista väsyneenhauskoista talliöistä :quote:

  nuo yliviriilit ehoot on kyllä poskettoman hauskoja monesti.monta turhautunutta hetkeäkin mahtuu mukaan.mutta onnistumisen riemu on rajatonta ja kisapaikalla on tiimihenkilöiden tilalla vaan laahustavia tyhjäsilmäisiä zombie-look-a-like henkilöitä... :rotfl:
  ja se mikä ei ikinä muutu,on viime hetken kiirus...
  oman rottelon ja parin tutun kaluston kohdalla näin on päässy monesti käymään,mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois!!!huumori herkässä kun on porukka kasannu kiikutinta +20 tuntia putkeen.
  cs210
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Nii, ja tällasta me tehdään ihan vaan huvin vuoks :eek: Hoitoon koko sakki :rotfl:
   
 8. Tea

  Tea 1st gear

  Niin ja se on vielä omasta mielestä älyttömän hienoo! No, viikonlopuksi taas kaikki yhdessä ryhmähoitolaan nimeltä Motopark... Siellä taas mieli lepää puujalkavitsien sinkoillessa ympäri bussia.. Tossa parin tunnin sisään vois aatella lähtevänsä ajeleen :lol:
   
 9. hejo

  hejo 1st gear

  :eek: juu tänne vaan "pikkusenpitkähihaiset"paidat ja lepositeet voipi jättää kotiin,kiitettävä määrä meitä hupsuja on tänne Motoparkin kuntoutusalueelle jo saapunutkin eli ei muuta ku teretulemasta viihtymään tänne vertaisrymä sessioon. :wink: Keli muuten kerrankin kohdallaan täällä savon sydämessä.
   
 10. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Tuloksia koko hommasta? :eek: :)
   
 11. Yorkki

  Yorkki Gearhead

  Mites olis fyyran sivut?
   
 12. Ruumis

  Ruumis 3rd gear  kuvia? :p
   
 13. Ruumis

  Ruumis 3rd gear  Jussi Lahti 10.638 / 205.30
  oliko toi Big Bad Chevyn pikupin aika??? :p 8) 8)
   
 14. kime2

  kime2 Gearhead

  Ei.
   
 15. Ruumis

  Ruumis 3rd gear  Mikäs??? :eek: :eek: :eek:
   
 16. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Kerro :D :D :D
   
 17. hot rod

  hot rod 1st gear

  Käy ite ottamassa kun asut lähellä! :rotfl:
   
 18. täpinä

  täpinä 1st gear

  Eikös tuo J. Lahti ajele Vipillä :wink:
   
 19. Ruumis

  Ruumis 3rd gear


  Joo oisin voinu tulla autolla, mutta gaso on melko lopussa.
  Ite ajamalla. :odroll:
  auto ei leimassa ja korttiakaa ei ole! siinäpä sitä haastetta vasta löytyisiki. :lol:
   
 20. markos

  markos Gearhead

  8. Toni Peräkasari 13.154 / 164.25 ??
   

Kerro tästä muillekin!