Motopark 12-13.8 D-luokka

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mjaa, 7.7.2006.

 1. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  mut saihan henski kyydit kuitenkin dusterilla lopuksi :)
   
 2. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Sulla on selvästi hangaround fanklubi :poff:
   
 3. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mä oisin ymmärtänyt, jos toi kirjoittaja olis ollut vaikka pilsner. :rotfl:
   
 4. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Juu, ja mä, jos "joku" olisi kirjoittanut Mopar on paras. :poff: :rotfl: :rotfl:
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mut sehän on parsa.
   
 6. MudMax

  MudMax Gearhead

  Mutta nyt ymmärsin tuon OCC;n allekirjoituksen: Kun Mopar voittaa, se tuo "Olds-miehelle" pettymyksen :poff:
   
 7. gremlin

  gremlin Gearhead

  Sehan alkaa nayttaa ihan tolta Luikkin bussilta, viela kun pitaa sita jonkun aikaa bussin pakoputken lahistolla niin saa hiukan(?) diisselipikea pintaan. :rotfl: :rotfl:

  No, montakos niita pohnaposkia oli?
  Tarattee varmaan ihan tosissaan puhalluttelemaan noissa pienemmissakin kapinoissa, ei kylla kiinnostas semmonen. Mutta jos saatana joka vuosi naruaa ukkeleita S/M kisoissa niin mikahan se ajatusmalli on koskien pikkukisoja???
  Ite kayn kylla suosiolla siella tornissa puhaltamassa, mulla ei imako siita karsi, ties vaikka sais lisaa katu-uskottavuutta ja rispektia :wc:
  Alkaaka horisko etta miks pitaa ottaa kun on kisoissa, kukin saa vetaa ihan missa tykkaa :soosoo: Luonnollisesti mahdolliset rajoitukset huomioon ottaen :odroll:
  Maa en tajuu et miks kotona pitaa juoda?
   
 8. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Ekaks tuli mieleen että eihän siellä varmaan kukaan, kun nehän on yksipäiväisiä juttuja, mutta sitten tuli mieleeni, että aikoinaan tais joku F-ryhmän rallimies saada kilpailukieltoa tuosta samasta syystä. Että ei tääkään nyt niin ennenkuulumatonta ole. Eikös nekin ajeta yksipäiväisenä? Mutta pikkukisoihin mun puolesta sopii ihan hyvin puhallustestit. On sitä oltu epävirallisemmissakin "kisoissa" mukana joissa on joka kuski puhallutettu. Mäkikisat sunmuut.
   
 9. gremlin

  gremlin Gearhead

  Kyllahan niita on tassa vuosien varrella muutamia kaiffareita tullut ilmottatumiseen ja henkityksessa on haissut ''vanha tanssimusiikki'' aika reilusti. :oops:
  Siita vaan jatetty ukon vankkuri katsastamatta ja sanottu etta katotaan se jonkun ajan paasta, syyna tahan kaytantoon lahinna se etta pienella porukalla kun jarjestellaan kisoja niin ei ole kellaa aikaa kattella millon se sitten mennee ekaa kertaa radalle, helponpi kun ei edes paase radalle.
  En tosin muistaisi lahiaikoina ennaan naita tapahtuneen. :-?
   

Kerro tästä muillekin!