Motopark 12-13.8 D-luokka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mjaa, 7.7.2006.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    mut saihan henski kyydit kuitenkin dusterilla lopuksi :)
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Sulla on selvästi hangaround fanklubi :poff:
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mä oisin ymmärtänyt, jos toi kirjoittaja olis ollut vaikka pilsner. :rotfl:
     
  4. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Juu, ja mä, jos "joku" olisi kirjoittanut Mopar on paras. :poff: :rotfl: :rotfl:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mut sehän on parsa.
     
  6. MudMax

    MudMax Gearhead

    Mutta nyt ymmärsin tuon OCC;n allekirjoituksen: Kun Mopar voittaa, se tuo "Olds-miehelle" pettymyksen :poff:
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Sehan alkaa nayttaa ihan tolta Luikkin bussilta, viela kun pitaa sita jonkun aikaa bussin pakoputken lahistolla niin saa hiukan(?) diisselipikea pintaan. :rotfl: :rotfl:

    No, montakos niita pohnaposkia oli?
    Tarattee varmaan ihan tosissaan puhalluttelemaan noissa pienemmissakin kapinoissa, ei kylla kiinnostas semmonen. Mutta jos saatana joka vuosi naruaa ukkeleita S/M kisoissa niin mikahan se ajatusmalli on koskien pikkukisoja???
    Ite kayn kylla suosiolla siella tornissa puhaltamassa, mulla ei imako siita karsi, ties vaikka sais lisaa katu-uskottavuutta ja rispektia :wc:
    Alkaaka horisko etta miks pitaa ottaa kun on kisoissa, kukin saa vetaa ihan missa tykkaa :soosoo: Luonnollisesti mahdolliset rajoitukset huomioon ottaen :odroll:
    Maa en tajuu et miks kotona pitaa juoda?
     
  8. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Ekaks tuli mieleen että eihän siellä varmaan kukaan, kun nehän on yksipäiväisiä juttuja, mutta sitten tuli mieleeni, että aikoinaan tais joku F-ryhmän rallimies saada kilpailukieltoa tuosta samasta syystä. Että ei tääkään nyt niin ennenkuulumatonta ole. Eikös nekin ajeta yksipäiväisenä? Mutta pikkukisoihin mun puolesta sopii ihan hyvin puhallustestit. On sitä oltu epävirallisemmissakin "kisoissa" mukana joissa on joka kuski puhallutettu. Mäkikisat sunmuut.
     
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kyllahan niita on tassa vuosien varrella muutamia kaiffareita tullut ilmottatumiseen ja henkityksessa on haissut ''vanha tanssimusiikki'' aika reilusti. :oops:
    Siita vaan jatetty ukon vankkuri katsastamatta ja sanottu etta katotaan se jonkun ajan paasta, syyna tahan kaytantoon lahinna se etta pienella porukalla kun jarjestellaan kisoja niin ei ole kellaa aikaa kattella millon se sitten mennee ekaa kertaa radalle, helponpi kun ei edes paase radalle.
    En tosin muistaisi lahiaikoina ennaan naita tapahtuneen. :-?
     

Kerro tästä muillekin!