Motopark uudistuksia tulossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zandmann, 11.6.2007.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Kannatetaan!
    Ja onhan meillä ystäviä rovaniemelläkin :wink:
     
  2. Yorkki

    Yorkki Gearhead

    Asiaan on tullut päivitys, Virtasalmi kuuluu nykyään Pieksämäen kaupunkiin. Toki kylän kaupalle, ravintolalle ja huoltoasemalle on taatusti hyötyä jokaisesta tapahtumasta mitä radalla järjestetään.

    Radan paikalla ennen ollut kaivos jyskytti yötä päivää ennen lopettamistaan, sekään ei naapureita häirinnyt, eikä sen aikaisia mökkiläisiä.
     
  3. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Hmm... mites Motoparkin ympäristöön Overdriven suuri marja- ja sienestyssafari syksyllä =)
     
  4. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Aiheesta keskustelua myös Mp-Foorumin puolella.
    Ovatten pojat suunnittelemassa talkoitakin tuonne, pitäähän sitä nyt halkosavotta pitää...

    Relander lienee kantava voima tuolla Mp-puolella tämän asian tiimoilla joten jos tarvetta, häneen lienee syytä olla yhteydessä jos täältäkin puolelta jotain veikeää halutaan kehitellä.

    -Janne-
     
  5. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Aletaanko vaan pistämään sähköpostia reilusti rouvalle ja postaillaan vastaukset täällä? Entäs veeseiska,voisi tehdä ihan hyvin "karpo tyylinen" jutun rouvan pakkomielteen takia. On todella outoa että yksi ihminen rovaniemeltä saa tälläistä aikaan lähes viiden sadan kilsan päähän kotoaan..

    Luulis toi virtasalmi oleman niin helkkarin syvällä ettei siellä melu häiritse ketään!
     
  6. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Kannattanee suunnata kyselyt hra Mutaselle mieluummin. Yksityishenkilöä kun alkaa häiriköimään, voi tulla sanomista. Kun taas sitten viranhaltijalle esittää asiallisia kysymyksiä, työllistyy sen verran että piisaa...

    Osastopäällikkö Jari Mutanen, puh. 020 490 4660, 040 5733 903
    jari.mutanen (a) ymparisto.fi

    Ja ovatten julkisia tietoja joten tuostakaan ei voi kitistä miksi täällä julkaistut.

    -Janne-
     
  7. PIIKKI

    PIIKKI 1st gear

    Pro Hällinmäki yhdistyksen edustaja jos on mukamas asustaa Rovaniemellä, niin miksi hän ei ole puuttunut Rovajärven ammuntoihin. Melu on vielä varmaan järisyttävämpää näissä pikkukylissä, jotka sijaitsevat Rovajärven läheisyydessä. Ja eiköhän tästä mahda ekosysteemikin kärsiä. Olen itse asunut Vikajärven kylällä ja talviharjoitusten aikaan olen ollut kalassa järvellä kun Drakenit lensivät ylitseni. En voi sanoin kuvailla meteliä ym kun lumikin nousi ilmaan.. Puhumattakaan syksyharjoituksista, jotka luonnossa liikkujille olisi parasta aikaa marjastukselle sekä kalastukselle, harjoitukset osuvat aina parhaasen ajankohtaan. Harjoitukset voivat kestää parisen viikkoa tai jopa pidempään, mitenkähän lienee meluajat määritelty, luulisi sielläkin valittajia olleen.. Mutta ilmeisesti Suomen valtio ja puolustusvoimat ovat liian suuri ko valittajan kyvyille. Eihän valtion rahoittamat laitokset toisiaan syö. Motoparkin meteliä ei edes verrata tähän lähiasutuksen kannalta.
     
  8. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Olen valmis lähtemään safarille,mut ajankohta pitäis mielestäni järjestää koko heinäkuulle jolloin voimme seurata liikenteenmelun vaikutusta marjojen ja sienienkasvuun.
     
  9. RAAKA

    RAAKA 1st gear

  10. jyrki201

    jyrki201 1st gear



    Onhan tuo alkanut jo. Alastarolla on ihan oma "mökkiläinen" Joka on vannonut ettei lopeta ennenku rata kasvaa sammalta. Siihenhän loppu yökisatki. Ja muistaakseni tää kaveri on entinen kapiainen :mad:
     
  11. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Mitäs jos perustettaisiin Pro Motopark- yhdistys, jonka tavoitteena on saada näitten kitisijöiden tontit pakkolunastetuksi kunnan/kaupungin käyttöön.
     
  12. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Suomihan on moottoriurheilun kieltävä maa, varsinkin kun joku sattuu muuttamaan lähelle moottorirataa eikä muka tiennyt :eek: että sieltä tulee melua :odroll: Nythän on ahvenistonkin ympäristössä asuvat heränneet samaan asiaan, saas nähdä milloin sielläkin toimintaa aletaan rajoittamaan.
    Luulisi että joku olisi kiinnostunut tekemän motoparkin ympäristöstä tutkimuksen että mitenkä paljon on verotulot tippuneet vuosien varrella kun toimintaa on rajoitettu. Taitaisi sillä rahalla mikä on menetetty saada lunastettua muutaman mökin valittajilta :odroll:
     
  13. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    OD:ssa on tällä hetkellä 14426 jos edes puolet lähettäis Marja Leenalle vaikkapa postissa korvatulpat (itse allekirjoittaneella ylimääräsenä oikein sellaset sangalliset) niin Marja Leenan olis oikeinkin mukava loikoilla ne muutamat kesäiset kiihtytys päivät mökin terassilla ihan hiljasessa moooooonta vuotta.
     
  14. Geebe

    Geebe Gearhead

    Ei ei ei ei ei , ei mennä overdrive tai jenkkiautolippikset päässä häiriköimään.
    Mennään pro hällinmäki häppeninkeihin rohdinpellavapaidassa ja kalevalahatussa naamioituneena sikailemaan. Vedetään normi-sikalärvit ja puhutaan ponnekkaasti kulttuuriperimästä - käpälöidään ympäristöaktiivien muijat kosteiksi, annetaan unohtumattomia elämyksiä ja ollaan oikein tiedostavia. Oksennetaan rahkapiirakkatiskille ja huudetaan kovaan ääneen elämäntuskaa - mä vihaan kaikkee mikä liikkuu... asvaltti ei liiku öö .öö

    Tämän performanssin jälkeen kiihdytyskisat ja kisayleisö tuntuvat oikein sympaattiselta ryhmältä jos paikallisilta kysytään että voisko motoparkin alueella järjestää rohdinpellavapäivät kun moottoriurheilu kohtapuoleen kuitenkin loppuu....

    Ja saattaahan olla että sieltä radan mökkinaapurista pahimman valittajan koti-pihapiiristä (Rovaniemeltä) löytyy iloisen liito-oravan jätöksiä jonka jälkeen alueella ei saa pierastakaan kuin sisäänpäin ilman ympäristökeskuksen lupaa...

    Mistä netistä voi tilata liito-oravan kakkaa ? Kaikkea muuta paskaa löytyy paljon.
     
  15. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Ei muutakuin iltahämärissä ammuskelemaan jousipyssyllä nuolta missä on nahkahanska, kyllä se liito oravalta näyttää.
     
  16. Tero_S

    Tero_S Gearhead


    Paljon näppärämpi tapa olisi Pro hällinmäki (vai mikä se oli) yhdistyksen "kaappaaminen". Ottaa selville yhdistysrekisteristä Pro hällinmäen säännöt ja liittyä jäseneksi. Sitten vaan osallistua ryhmällä vuosikokoukseen ja potkaista Nenonen pihalle. Sen jälkeen voisikin perua kaikki kyseisen yhdistyksen tekemät valitukset.

    Jos ton yhdistyksen jäsenyyteen vaaditaan jotain aluueella asumista tms. niin eiköhän rata yrittäjä järjestä mökkejä kesäasukkaille.
     
  17. Geebe

    Geebe Gearhead

    Uuden hallituksen tehtävänä on perua valitukset, tehdä julkinen anteeksipyyntö, tukea ratatoimintaa ja muuttaa nimi muotoon " Pro Stock Hällinmäki"

    **********************
    Tavoitteeksi 1000 uutta jäsentä seuraavaan pro hällinmäki-kokoukseen.
     
  18. turbo

    turbo 3rd gear

  19. zarppa

    zarppa 1st gear

    Jätetään yksi kausi väliin ja ostetaan mökki! :D
    Sit vaan "hiljaisina" viikonloppuina kaverit kyläilemään...

    Kyllä on kyläläisten mielet muuttunu alkuajoista. Itsekkin maksoin 5mk että saatiin leiriytyä "naapurin" pihaan pakettiautolla muutamana ekana vuonna. Niin olivat mielissään kun tulee elämää ja rahaa heidänkin kylälle...
    Vieläköhän niitä vois käräyttää veronkierrosta... tais jäädä kuitit kirjoittamatta..!?!
     
  20. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Just toi on oikea tapa.
     

Kerro tästä muillekin!