Motopark uudistuksia tulossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zandmann, 11.6.2007.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    :odroll:
    :eek:
    :-?
    :)
    :D
    :p
    8)
    :rotfl:


    hienoa!!!
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Onhan se aiempi valitus vielä menossa korkeimpaan hallinto-oikeuteen ja tästäkin päätöksestä on mahdollista valittaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen eli ei tämä tähän loppunut, mutta yksi erä on taas voitettu.
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    No niin, oikeus voitti! Mahtaa olla naama norsunv*tulla valittajilla :rotfl: Tämähän on oikein tupla-jeejee, rata säily ja ammattivalittajat sai pataan 6-0. Että kehtasivatkin, aikuset ihmiset.

    Taidankin hilpasta talliin isolohkoa hipisteleen jotta kumi palais sillä Motoparkissa 2011.
     
  4. -31

    -31 Gearhead

  5. Putte

    Putte 1st gear

    Joskus tulee hyviäkin uutisia mootoriratoja koskien. Hienoa.
     
  6. S86T

    S86T 1st gear

    Hieno homma että taas on yksi erä voitettu. Terve järkikin sanoo että elämäsistä jopa mökillä syntyy melua jo piha askareita tehdessä. Sivulla 20 on päätös ja perustelut. Perusteluita lukiessa alko jo hymyilyttämään.
     
  7. ftp

    ftp 2nd gear

    Hienoa! 8)
     
  8. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    hiano homma :D
     
  9. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Moottoriurheilua suosiva päätös Suomessa... Tuntuu yhtä kylmältä kuin Lordin voittaessa Euroviisut :rotfl:

    Kaikkea toivoa ei ole siis menetetty, nyt on vaan pyrittävä tukemaan Motoparkissa jarjestettäviä tapahtumia mahdollisuuksien mukaan 8)
     
  10. BUMBA

    BUMBA Gearhead

    Hyvä!!
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno homma :D

    Toihan tukis hyvin FHRA:n alustavaa kalenteriakin ja jos se kalenteri toteutuu siinä olevan alla näkyvän suunnitelman mukasesti niin puolestaan FHRA:kin tukis tolleen kolmella tapahtumalla myös ton radan toimintaa:

    – Alustava kilpailukalenteri:

    14.–15.5 SM1 Motopark

    4.6. V8/Gti Alastaro

    18. – 19.6. SM2 Alastaro

    30.6. – 3.7. SM3/EM Alastaro

    16. – 17.7. SM4 Pudasjärvi/Kalajoki

    13.8. V8/Gti Motopark

    20. – 21.8. SM5 Motopark

    2. – 4.9. SM6/FINAALI Alastaro (kolmipäiväinen)

    SM4 joko Pudasjärvi tai Kalajoki.
     
  12. ransu68

    ransu68 1st gear

  13. Kalle Koo

    Kalle Koo 1st gear

    AIVAN LOISTAVAA! Vaikka asiaa voidaankin puida vielä muissa oikeusasteissa jne. on tämä jo hyvä merkki siitä että radan olemassaolo nähdään tärkeänä ja juridisesti oikeutettuna.

    Mahtavaa että kohtuuetäisyydellä mökistämme on tällainen paikka!
     
  14. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Aivan kurko homma!

    Seuraavaksi kun joku taho jaksas järjestää vanhat kunnon juhannus kisat/hipat. 8)
     
  15. jknR

    jknR Gearhead

    Justiin olin lauantaina tuolla katsomassa sivuluisua ja tuli siinä miettyä, että mitenköhän tälle radalle mahtaa käydä. Nythän kuulostaa oikein hyvältä!
     
  16. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Olematta sen enempää vahingoniloinen persoona toivon että jos ja kun lopullinen niitti tuohon valitusrumbaan tulee valittajien tappioksi kaikki aiheutuneet oikeudenkäyntikulut + mahdolliset vahingonkorvaukset yrittäjälle langetetaan yhteisvastuullisesti valittajien maksettavaksi.
    Ehkäpä tuo ympäristöterrorismi saisi sillä tavalla edes pikkuisen järjellisempiä piirteitä kuin mitä tässä tapauksessa on ollut.

    Jos tuo rata olisi yhtäkkiä rakennettu keskelle koskematonta luontoa mökkiläisten kiusaksi heruisi multakin edes himppu ymmärrystä valittajille mutta kun tilanne on mikä on niin......

    Erävoitto hyvälle asialle ja iso käsi kaikille jotka ovat asiaa hoitaneet!!!
     
  17. Quest

    Quest Gearhead

    Ympäristöministeriö vahvisti maakuntakaavan ja hylkäsi valituksen
    sivuilla 9 ja 20
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossa on nyt kuitenkin kyse nykyajalle yllättävästä moottoriurheilulle kovasta vedosta rakentaa ton tasoinen rata Suomeen eli puhutaan ihan eri mittakaavan paikasta mitä täällä on koskaan edes ollut tai mitä nykysistä pystyttäis kehittämään.

    Homman plussana tossa on kaiketi ollut asiaa vauhdittamassa sekin että hankkeen takana on ekakskin kaikki isot järjestöt AKK ja Moottoriliitto (ja tietääkseni FHRA:kin :rotfl: ) ja vielä sen lisäks Puolustusvoimat ja Poliisi harjoitusratatarpeineen ja jopa kansainvälinen kattojärjestö FIA on jo nyt ollut siinä mukana suunnittelussa ja osallistunut jopa radan alkuhankkeiden rahoitukseen.

    Kuulostaa jopa melkein aprillipilalta mutta tottahan toi on ja toivotaan että homma etenee suotuisasti :)
    Vai pitäskö alkaa valittaa kun meiltä kotoa tonne olis matkaa 20 km ja kesämökiltä 25 km, tiedä vaikka sopivalla tuulensuunnalla sieltä kuuluis joskus sit joku moottorin muraudus :poff:
     
  20. homer

    homer Double Gearhead

    Minkäslaista vastakaikua tuo suunnitelma on siellä päin poikinut? Joko ovat valittajat ja vastustajat liikkeellä? Ja joko myydään edullisia omakoti- tai mökkitontteja halvalla tulevan (toivotaan) radan läheisyydestä......
     

Kerro tästä muillekin!