Motoparkki kiinni vaan ja lisää ruumiita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 10.10.2003.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Ja samaan aikaan pistetään Motopark kiinni että muuta mahdollisuutta ei Itä-Suomessa kohta ole paitsi kadulla kisaaminen...on se saatana että näin yleisen edun vastaisia päätöksiä voidaan tehdä!
     
  2. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Motoparkista olen samaa mieltä...

    Mutta nuo kaverit tuskin olisivat jättäneet skabaamatta vaikka olisivat Motoparkkiin päässeetkin :sad:

    Ei se katsoo aikaa eikä paikkaa kun kisamoodi "napsahtaa" päälle. Eihän se noin saisi olla mutta kun niin se vaan on.

    Uskaltaisin olla sitä mieltä että jokaiselta autolla ajaneelta löytyy ainakin yksi tilanne joka olisi saanut jäädä syntymättä. Tuurista riippuen sitten joko on napsahtanut tai sitten ei.

    Ja tuolla pätkällä missä ovat kisanneet on ihan tuurista ollut kiinni että ei ole napsahdellut useammin.

    Poliisit ovat olleet paljon kiinnostuneempia (jenkkien) tummista laseista yms. kuin huikeista ylinopeuksista :-x
     
  3. blazoffer

    blazoffer 3rd gear

    Kyllä!
    Vaikka päättäjien vastaus tähän varmaan onkin että "kyllä näitä katukisoja on aina pidetty vaikka esim Motoparkki onkin ollut auki."

    Noitten päättäjien ajatusmaailma on kuitenkin aika kapeakatseinen. Kyllähän noita siviilionnettomuuksia onkin aina tapahtunut ja tulee tapahtumaankin - ikävä tosiasia. Mutta paljonko ne tulevat lisääntymään esim. Motoparkin jälkeen?
    Eiköhän noita siviilikilpailuja suurimmalta osalta pidetä juuri siksi ettei noita ratamahdollisuuksia ole kovin monella paikkakunnalla ja tämän vuoksi varmaan niissäkin kaikki ajat varattuja. Eikä ratapäivillekään viitsi enään lähteä jonottamaan muutamaa ajovuoroa varten.

    En tiedä olisiko kuolleena syntynyt ajatus jos vaikka kunnat tai kaupungit - miksei yrityksetkin antisi esim huoltokustannuksia ja tonttivakuutusmaksuja vastaan jonkin teollisuusalueen tai muun vastaavan harjoittelukäyttöön esim viikonloppuisin. (Tätä on varmaan jo yritettykin miljoona kertaa.)
    Mutta eihän niillä yleensä ole muuta liikennettä kuin vartijat ja rosmot. Saisi tehtaat ja muut laitokset hieman lisää "valvovia silmäpareja" päiväsaikaan ilman lisäkuluja.
    Hyviä ja varmaan parempiakin ideoita syntyy päivittäin. Niitä on helppo ajatella toteutettaviksi versioiksi mutta kun toi byrokratia on niin käsittämättömän jäykäksi tehty.
    Ei voi muuta kuin purkaa patoutumia liikennevaloissa - en siis kehoita ketään.


    _________________
    WHATEVER

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: just for fun 2003-10-10 09:31 ]</font>
     
  4. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Iisalmessa ja lähiseudulla joskus "hengailleena" voin kertoo että kyllä siellä niinkuin muuallakin on ennenkin ajettu kovemmin kuin laki sallii ja joskus kilpaakin vaikka Motopark oli voimissaan.

    Kyllä se, mitä liikenteessä tapahtuu on enemmän kiinni siitä, miten siellä liikkuvat kulkuneuvojaan käsittelee eikä moottoriratojen lukumäärästä.

    En kuitenkaan tarkoita että moottoriratoja pitäisi olla vähemmän, päinvastoin.

    En ole tuota lehteä lukenut, mutta melkein arvaan minkälaisessa paikassa (millä kadulla) tuo homma on tapahtunut. Eikä oo eka kerta, tuskin viimeinenkään.
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    Näinhän se on että vaikka joka kylällä olis oma strippi niin katukisailua se ei kokonaan poista. Mutta tuskin se ainakaan vähenee jos Motopark lopetetaan? Taitaa olla tulos päinvastainen.

    Mutta pitääkö sitä vittu muita teloa, ei sen väliä jos kuski halvaantuu ja/tai kuolee tollasessa laittomassa kisassa ja autot on paskana mutta toi sivullisten telominen kyrpii aina kun siitä lukee. Puhumattakaan jos tollasta osuis omaan lähipiiriin. Hiljainen teollisuusalue aamuviideltä on eri asia kuin iltapäiväruuhkassa repiminen.
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Muutama viikko sitten Iisalmessa pari teiniä ajoi kilpaa pääkatua pitkin, jonka seurauksena eläkeläis pariskunta menehtyi kun toinen teiniautoilija törmäsi eläkeläisten auton kylkeen. Omasta mielestä nuorisolle ja miksei myös varttuneemille pitäisi olla joku turvallinen leikkipaikka ettei tarvitse kadulla leikkiä.
     
  7. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Kyllä meikäläinen antaa autoista kiinnostuneelle nuorisolle puhtaat paperit. Hemmetin vähän sattuu loppupelissä mitään katastrofeja, missä ei ole käytetty järjen häivääkään. Nää viinan ja humehien kanssa puljaamiset on sitten asia erikseen. Mitä on sitten kautta rantain kuullut näistä onnettomuuksista, mikä ei teoriassa pitäis olla edes mahdollista, niin kyseessä on esim. koulukaverien mukaan heppu, joka nai siskoaan, eikä vielä 15 vuotiaana osannut sitoa kengännauhoja tai lukea kelloa. Ja autona esim. 20 v. vanha Mitsu Colt, mitä ei ole rakennettu edes teippisarjan vertaa.
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kyllähän näitä veijareita pitää kannustaa jotka oikeasti ovat kiinnostuneita autojen rakentelusta. oli se sitten joku tuning corolla tai ihan mikä vaan. Toivottovasti nämä hurjastelijat, joilla kova näyttämisen tarve ymmärtäävät että liikenteessä ei olla yksin vaan siellä muitakin. Myöskään en ymmärrä miksi pitää kehuskella myös näillä sivuilla sakko kokemuksia.
     
  9. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Siitä nuorten kisaamisesta..
    jos ei kakaroiden vanhemmilla ole sen vertaa älliä, että antavat "isukin bemun tai mesen" perjantai-iltana lainaan, on turha tulla jälkikäteen itkemään tapahtunutta. Omat muksut saa/voi opetella ajamaan pellolla heti kun polkimille yltää, niin ei tartte mennä "pätemään" kadulle.
    Ite kävin koulussa autolla, kun peltotie sattu meneen koulun ohi.. (ala-aste)

    Toi Motoparkin homma on muutaman idiootin aiheuttama, jotka on muuttanu radan viereen vasta hiljakkoin. Sama homma Malmin lentokentän kanssa. Aina löytyy kusipäitä jotka tonttia ostaessa eivät tajua mitä lentokenttä/moottori rata naapurina merkitsee.

    Tulipahan avauduttua, pahoittelen jos joku otti itseensä, mutta kaikki oli faktaa.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    tosta motopark jutusta löytyy lisää keskustelua yleistä harrasteautoilusta osiosta
     
  11. CDV62

    CDV62 Gearhead

    Nämä valittajat ovat käytännössä kaikki porukkaa jotka ovat muuttaneet lentokentän tai moottoriradan viereen vastikään siis tilanteesta riippuen 70-20 vuotta sen jälkeen kun "melun" aiheuttaja on ollut palvelemassa suurta ja kuuliasta harrastaja joukkoa. Itse olen tullut siihen tulokseen, että monet näistä henkilöistä eivät kesä tai talviasuntoa hankkiessaan oleet tajunneet olevansa lähellä "melun" lähdettä. Siis monesti kaupat on tehty talvella kun kyseisten alueiden toiminta on suhteellisen hiljaista. Sitten keväällä kun toiminta tulee "yllätyksenä" tulokkaalle ottaa hän herneen nenäänsä ja tuo vihoissaan asian esille kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja aiheutta harraste toiminnalle vähintäänkin suuren riskin ja pahimmassa tapauksessa koko toiminnan lopettamisen. Vedoten siihen, että kaikki naapuritkin vastustavat lentokenttää tai moottorirataa. Todellisuudessa vanhat naapurit eivät edes huomaa näiden toimintaa enään, koska ovat tottuneet siihen, mutta tulevat mukaan vastarintaan koska vakuuttuvat yksittäisem vastustajan argumenteistä eikä heillä ole henkilökohtaisia siteitä toimintaan esim. moottoriradalla. Tämä vouhottaminen on turhaa koska Suomessa pitäisi olla tilaa meille kaikille. Harrastetaanhan ilmailua sekä rata-ajoja myös keski euroopassa, jossa asukas tiheys taitaa olla ainakin kymmen kertainen Suomeen verrattuna. Toiminta taitaa olla sielä kaikesta huolimatta vielä paljon vilkkaampaa kuin meillä täälä koto Suomessa. Niin että eipä tässä muuta nyt tällä erää.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: CDV62 2003-12-04 03:45 ]</font>
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eihän iisalmi oo lähelläkään motoparkkia =)
     

Kerro tästä muillekin!