Motorsport päivä 7.3 klo 11.00

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Tupis, 18.2.2009.

 1. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Ja eikun kaikki ulkoilemaan tuassiinsa!

  Lauantaina 7.3 olisi tarkoitus pitää se perinteinen kisailu jäällä.
  Paikan moni varmaan jo tietääkin. Se on se sama missä ennenkin.

  Hinta 5€/per henkilö.
  Promilleraja ajoon osallistuvilta tasan 0.

  Lisätietoja voi kysyä minulta 050 5691180


  Tehdäänkö yhteislähtö tallilta sinne klo 10.30

  Ps. Jos on oma kypärä, niin suositellaan ottamaan mukaan.
   
 2. Tuide

  Tuide 1st gear

  Tuonne ei varmaan uudet pääse paikalle kun osoite on noin salainen...?
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Kyllä kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan ja matkaan eli kerhon tallilta lähtö klo 10.30 niin paikka ja homma selviää varmasti!!Kannattaa laittaa riittävästi päälle lämmintä ettei tule kylmä.Luulen että perillä on makkaran paistoa ja mukavaa puuhastelua mukavien ihmisten kanssa.Onkohan illalla tallilla sitten ärreet kinkerit jossa jaetaan päivän parhaille palkinnot,Tupis?
   
 4. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Tokihan tallilla suoritetaan pientä palkintojen jakoa, kun vaan kerkeisi saada riittävästi palkintoja.
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Sehän on helppoo kun heinänteko eli joko Ramisepiltä eli Pälliltä tai Kulta Kukosta eli Kaitsulta pokaalit ja kierros eri liikkeistä niin palkinnot on kasassa,niin ainakin ennen on pelannut!!!
   
 6. Tuide

  Tuide 1st gear

  Palakintoja

  Mää voin ommella pannulappuja. :wink:
   
 7. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Ootko taas lukenut niksi Pirkkaa ? :D Mutta joo, tietysti ajojen jälkeen on kinkerit ja palkintojen jako ajojen huimapäille.
   
 8. supo

  supo Gearhead

  Eli 7.3 klo 10.30 lähtö motorsport tapahtumaan kerhon tallilta tai Tupikselle soittamalla saa ajo ohjeet paikalle.Paikalla ehkä makkaran paistoa ja lapsille ehkä mehua(on ollut ennen),kannattaa laittaa hyvin päälle ettei tarvitse lähteä kesken pois,kypärä olisi hyvä olla osallistujilla(ainakin ennen),sauttaa olla miehille ja naisille oma sarja ja mikä parasta mukavan päivän päätteeksi illalla tallilla suuret palkintojako tilaisuus(sauttaa olla jopa lehdistö paikalla)jossa on hyvä käydä parhaat suoritukset läpi ja miksi en minä voittanut makkaranpaistoa esim.Eli tulossa mukava päivä harrastaa porukalla siten eikun kaikki mukaan!!!Ps.Tuleeko mitään listaa tallille mihin voi etukäteen ilmoittautua ja maksaako tämä mitään ja pittääkö ottoo omat makkarat ja mehut mukkaan?En kyselisi muuten mutta kun on kysytty tallilla minulta päivittäin niin voisi tallille laittaa lapun missä asiat on esillä!
   
 9. d.e.t

  d.e.t 1st gear

  palkinnot?

  helppoo,ku heinän teko.... esim, pari pulloa maistuvaa kekkiä! :poff:
   
 10. kuula

  kuula Gearhead

 11. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  Hintaa lystille kertyy huimat 5e per nenä.

  Ajajilla on sitte 0% :mad: toleranssi ja kaikki ajajat puhallutetaan ennen ajoa.Tallin seinältä löytyy torstaina 26.2.2009 lista, johon pitäisi nimensä laittaa. jäälläkin voi matti myöhäset ilmoittautua.

  Paikan päältä löytyypi mehua ja makkaraa perheen pienimmille ja isommillekin ahmateille.

  Iltasella pidetään tallilla vapaamuotoset palkintojen jako kinkerit.
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Kulta Kukko sponsoroi yhtenä palkintona Hot rod kellon jonka saa joku osallistuja tapahtumaan,kilpailun johto ratkaisee saajan!!
   
 13. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Ilmoitamme muutkin sponsorit tuossa viikonlopun jälkeen.
   
 14. Wäiski

  Wäiski Gearhead

  Suapiko osallistua omalla autolla? Viimeks osallistuessa (2006?) oli Volovon kumi niin lutassa, ettei se kääntyny minnekään. Muutenkin semmonen vajaasylinterinen tuhisija on jonniinmoista rienausta tämmöselle haaramoottoreihin höyrähtäneelle urpolle. :rotfl:
  Pittääpi vuan kunnon raktori olla siltä varalta, että minä tuon meijjän rivitalon kokosen maatalouskulkimavälineen ajan joko katolleen tai syvälle penkkaan. Ja jos niin käy, niin kukaan ei oe nähny mitn.
   
 15. supo

  supo Gearhead

  Villi huhu liikkuu että tapahtumassa voi nähdä ehtaa oikeilta vuosikymmeniltä enkä tarkoita -60 lukua olevaa kalustoa eli kannattaa tulla paikalle sekä kaksipyöräistä kalustoa myös.Tupis kertoo tapahtuman osallistuvat yhteistyö kumppanit tässä ihan kohta mutta laitan että Kulta Kukko Oy ja Varaosakeskus Oy on mukana!!Ps.Kuulemma sauppi osallistua omalla aatolla!!
   
 16. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Ajoihin voi ilmoittautua myös suoraan minulle 050 5691180 Pe iltaan saakka.
  Olisi hyvä saada nimilistat tehtyä valmiiksi.
   
 17. supo

  supo Gearhead

  Huomenna jyrähtää,oletko valmis!!!Kaikki mukaan ja matkaan,valitettavasti ei pysty puolustamaan mestaruutta mutta luulen että mestaruus ei tule kumartamalla nyttenkään vaan on ajettava mono suorana.Ollaan lauantaina tekemässä tallilla Teemun kanssa pohjia Pontiacciin että saa pirssi uuden pinnan ensi kesäksi!!!Keliksi on luvattu tosi hyvvee keliä eli kaikki mukaan ja matkaan!!!Ps.Muistathan että lauantaina illalla mahtavat palkitsemiskinkerit tallilla!!
   
 18. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Do dii, tallille viety valmiiksi makkaraa ja mehua koetusta varten. Muita nautiskeluaineita varten myös promillemittari... Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti ja naattikee yhteisestä puuha(tenu)päivästä =)!
   
 19. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Nonniiin nyt on Hoppa herätelty puolentoista vuoden talviunilta. Starttipolkimen entisöintiä ja uudet vaseliinit koneeseen ja Helga luovutti akkumulaattorin lainaan.
  8)
  Ja huomenna koittaan kuinka vanha nokialainen lipsuu jäällä...
   
 20. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Oikeeta meininkiä 8)
   

Kerro tästä muillekin!