MSD 6al ja puolan jännite

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Keränen, 16.3.2014.

  1. Keränen

    Keränen Gearhead

    Olisiko kellään tietoa kuinka monta volttia tulee puolan plusnapaan sytkäboksilta kun virta on kytketty? Auto sammuksissa. 4,7V näyttää ja ei lähde käyntiin...
     
  2. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Checking The MSD Ignition For Spark: https://www.msdignition.com/page.aspx?id=3206

    No 12v present at Coil +


    One common question in regards to MSD Ignition controls is “Why isn’t 12V power on the orange (COIL +) wire?”
    The main reason 12V won’t be present at coil + is because your MSD ignition is a Capacitive Discharge Ignition. Like all CD ignitions they use a large capacitor to discharge 420-480 Volts to coil + and coil – will normally be connected to ground. (That’s why you wont see +12V on coil +)
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei kait kysyjä ole vaan ottanut puolasta "jatkovirtaa" tai kierroslukutietoa. Jos on niin kaikki ylimääräinen pois puolasta.
     
  4. Keränen

    Keränen Gearhead

    Mitään en ole ottanut :)
     
  5. aspenSE

    aspenSE 3rd gear

    mun boksista ei tuu puolalle jännitettä mitään.tulee vasta startatessa.
     
  6. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Onks tutkimustulosta kuin paljon tuo 6-al tekee turhaks ennakon säätöä? Tämähän antaa sarjatulta joten periaatteessa ei olis ennakonsäädöllä niin suurta merkitystä?? Tai siis ei tietenkään turhaks tee mutta onko parin asteen heitoilla mitään merkitystä jos on sarjatuli käytössä?
     

Kerro tästä muillekin!