Msd 7 digital

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ilei, 19.3.2020.

 1. ilei

  ilei 1st gear

  Boxi myöhästää syttyä n. 9 astetta vaikka kaikki arvot nollilla. Mistähän tuo johtuu?
   
 2. Ade62

  Ade62 3rd gear

  Siinä taitaa olla vakiona startti retard. Tyypilisesti 800-1000 rpm jälkeen kytkeytyy pois. Jos myöhästys on mitattu tyhjäkäynnillä? Nosta kierroksia 1500-2000 ja katso mitä ennakolle käy.
   
 3. ilei

  ilei 1st gear

  Start retard on o astetta. Sytty pysyy kyllä mihin triggeri laitetaan. Ohjelman näytöllä viisari vaan näyttää n. 9astetta myöhästävän koko ajan
   
 4. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

  Jos tarkoitat läppärin ohjelmaa niin poista ohjelma ja lataa uudelleen. Usein tällaiset näyttö virheet korjaantuu ohjelman poistolla ja uudelleen latauksella.
   
 5. ilei

  ilei 1st gear

  Latasin ohjelman uusiks ei auttanut. Eli sylinteri kohtanen myöhästäminen on nollilla ja silti myöhästää. Ei haittaa toimintaa mitenkään ihmetyttää vaan
   

Kerro tästä muillekin!