MSD 7AL 2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja JariV, 24.9.2013.

  1. JariV

    JariV 2nd gear

    Eli tollanen vanha matolaatikko on käytössä eräässä kulkineessa. Ikää sillä on suunnilleen 11 vuotta ja ei oikein tykkää käynnistyä edes parin päivän seisomisen jälkeen. Joten ongelma siis toi.

    Ongelma esiintyy niin, että kun seisomisen jälkeen yrittää käynnistää niin se alkaa lupaamaan kyllä heti mutta ilmeisesti vaan kahdella tai kolmella pytyllä. Sitten kun siinä sahailee pitempään niin lähtee lopulta kyllä käyntiin ja sen jälkeen taas käynnistyy ihan normaalisti. Tykkää siitä että vehjettä käytetään joka päivä jolloin ongelmaa ei esiinny.

    Oma epäilykseni on että vanhan boksin kondensaattorit on kuivuneet ja ottavat varausta sisään heikosti mutta lopulta kuitenkin heräten. Onko muilla kokemuksia tästä? Onko joku purkanu tollasta boksia auki ja osaa sanoa asian todellista laitaa? Muut asiat sytkän osalta on tehty ja kunnossa varmasti kuten myös polttoaineensyöttö.

    Ei huvittais ostaa uutta tollasta osaa vaan todetakseen ettei se ongelma ollutkaan siinä, joskaan en oikeen osaa enää edes kuvitellakaan että vika vois missään muualla olla. Monellakos tollasia kilkuttimia on käytössä?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Naapurin Novassa on mun vanha seiska. Mulla se oli offikäytössä ja vielä mutakiihdyttimessäkin ja pelittää ihan hyvin vaikka sai vettä ja paskaa päälleen.
    Eikös siinä kyljessä ole pari jotain tranvestiittä ruuveillä kiinni, olisko ne "kuluvia" osia?
     

Kerro tästä muillekin!