MSD HEI module kokemuksia ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Impala76, 11.10.2017.

 1. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Kyseessä siis msd tuote 83647.. Tämä kulkee nimellä msd hei heat module.. Ilmeisesti melko tuore markkinoilla. Sopii myös vanhaan tehdasmalliseen hei jakajaan.
  Kyseessä sytytysyksikkö missä kipinää vahvistava ominaisuus ja ohjelmoitava kierrosten rajoitin. Kysymys kuuluukin, onko kellään tuotteesta kokemuksia, toimiiko, onko hintansa väärti?
   
 2. elky

  elky Gearhead

  Mulla oli samanlainen eri osanumerolla ainakin 4-5 kesää noin 450 hp pikkulohkossa. Siinä oli modulin päässä kierrettävä rajoitin. Ei koskaan mitään ongelmaa ja myin tuotteen vielä eteenpäin.
   

Kerro tästä muillekin!