MSD Pro Billet Ready-To-Run pickup

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Piisami, 19.4.2010.

  1. Piisami

    Piisami Gearhead

    Onko kenelläkään kokemusta noista ready-to-run jakajista koskien pickupin signaalin ottamista suoraan pickupista sen sijaan että se kiertäisi tuon jakajan oman elektroniikan kautta.

    Ongelma on se, että jakajan oma elektroniikka näyttäisi olevan rikki. Voinko siis olettaa, että vedän pickupin piuhat suoraan sytkäboxille, joka on MSD 6AL-2. Nythän signaali menee (pitäisi mennä) boxin valkoiseen piuhaan, mutta siis jos laitan pickupin johdot "Magnetic pickup" liitäntään (vihreä ja violetti johto) niin pitäisi toimia?
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kyll sen niin pitäis toimia.
     
  3. Razorass

    Razorass 1st gear

    Pura se elektroniikka sieltä ready-to-scrap jakajasta pois ja kytke sen jälkeen pickuppi suoraan kiinni niin toimii.
     
  4. Piisami

    Piisami Gearhead

    Tolla alkoi toimimaan. Käy muuten suunnilleen miljuuna kertaa paremmin kuin millään aiemmalla jakajalla/boksilla. yritetty on moparin omia mp:n uusia jakajia ties millä tavalla modattuna ja vakiona ja oransseja ja sinisiä ja kromibokseja, mutta nyt saa heittää ne mäelle..
     
  5. Hoh hoijaa. Kolmas Ready-to-run vaikenee rapean 500-1000 kilsan ajamisen jälkeen. Miten voi kaikki olla nykyään paskaa paitsi kusi. Toimiiko nuo erilliset boxit yhtään pidempään?
     

Kerro tästä muillekin!