Mudracer- Rymättylän Joe?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 20-187-871KCE0037, 5.1.2020.

 1. pantera

  pantera Gearhead

  Heh menee ny ooteeeeks mutta siitä sotkusesta pajasta tuli imuriin yks juttu..
  Meikä myi kallelle abaut lavallisen aateeäffää, eli varttikallonan purkkeja n 1000kpl vuodessa.
  Kalle tykkäs käyttää niitä pikku purkkeja koska se oli siistimpää kuin lontrata tynnyritavaran kans jota se oli aikaisemmin ostanu nyykvistin leksalta. Lisäks oli helpompaa kun sai 12 päkin tuupata laatikkorempan mukaan .
  Noh leksaa asia tietysti harmitti ja se pyysi kallelta jos se sais ne tyhjät vartin purkit kerätä talteen jota lojui siellä pajalla satamäärin. Kalle anto luvan ja leksa vei tyhjät hylsyt joihin se pullotti tynnyritavara mitälie aateeäffää ja myi rompetoreilla ilman pullojen riksraksrengas sinettiä..
  Kallellekkin se oli kaupannu niitä uudelleen pullotettuja paskasia purkkeja muttei se huolinu niitä :D
   
  Norri, Mokaman, Gary Grand ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Jenkkiauto

  Jenkkiauto 1st gear

  C5 Corveten laatikko tuli teetettyä Mudracerilla, valmistui sovitussa aikataulussa, hinta piti ja erinomainen tuli.
  Kiitän ja suosittelen.
   
 3. Jza

  Jza Gearhead

  No tossa eräässä sunkin hyvin tuntemassa moottorikoneistamossa oli taannoin lähelläpiti -tilanne, kun olin toimittanut sinne lohkon duunattavaksi, sekä stroukkikampuran ja laakerit sovitukseen. Hakiessa sitten nostettiin lohko kyytiin ja kampuraa kysellessä tarjottiin jotain orkkis takovispilää. Se oli jo kannossa autoa kohti, kun havahduin, että eihän tää saamari ole mitenkään se minkä mä tänne roudasin :D Vähän hakuja nurkista, niin omakin löytyi laakereiden kera!

  Eipä siinä, vähän huolimattomuutta tuossa kohtaa, mutta työn jälki oli kyllä moitteetonta. Kaikille sattuu toisinaan.
   
 4. Belve67

  Belve67 2nd gear

  Formulat sairaala siisteine talleineen on sitte kait näillä puheilla mennyttä elämää.
   
 5. xarper

  xarper Gearhead

  Mä luulin et oon ainut tässä maailmassa kenellä on "vähän" sotkusta pajalla :poff:
   
  Gary Grand ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 6. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Ot.. mutta onkos Leksa vielä elossa?
   
 7. pantera

  pantera Gearhead

  On, edelleen kiertää kaikki rompetorit ja näyttelyt, myy rihkamaa
   
  exchevelle tykkää tästä.
 8. tero79

  tero79 1st gear

  Kyllähän Rimmin casanova vielä käy ja kukkuu.. Hauskanen ja mainio tyyppi.. :) Tuntenu nassikasta asti ja auttanu mua monessa hommassa.. :) Omanlaisensa intiaani mutta hyväntahtoinen kaveri! :)
   
 9. esmi

  esmi Gearhead

  Mulla on kämppä täynnä aarteita!, tosin vain omasta mielestä! :(
   
  Norri tykkää tästä.
 10. Turnn

  Turnn Gearhead

  Olin taka-akseli kaupoissa hänen kanssaan ja hintanäkemykset ei oikeen kohdanneet ruosteisesta täys projekti perästä. Mainitsin sitten että : "täytyy laitella osto ilmotuksia ja katella netin tarjontaa mutenkin" -Siitähän riemastui :D "saat...nan ,netti pilannut munkin bisnekset,ennen meni osaa vaikka kuinka...." varmaan totta! ps.kaupat tuli lopulta kuitenkin
   
 11. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Tänään näin Jyväskylän Rompetorilla.
   
  exchevelle ja 12345678910 tykkäävät tästä.
 12. tero79

  tero79 1st gear

  Juu!
  Hauskanen kaveri.. Ja se kaupankäynti Leksan kans on ihan oma taiteenlajinsa.. Turistaan mukavat,otetaan kantaa politiikkaan,juodaan kuppi teetä ja sit käydään kauppaa! :)
   
  Turnn tykkää tästä.
 13. Kun ajatellaan laatikon kunnostusta, sovitaan kunnostuksesta ja heikkojen kohtien vahvistamisesta paremmilla osilla niin siitä tilaaja voinee olettaa saavansa muutakin kuin kasan romurautaa, etenkin kun siitä suoritettava hinta on jo sellainen jolla voi olettaa saavansa hyvääkin. Tässä tapauksessa siis edellämainittujen maantiekilometrien (1030 km) jälkeen kun laatikko porsi, sieltä ei tullut öljyn mukana metallia eli ei hienompaa eikä karkeampaa. Osat olivat kuitenkin loppuunkuluneita eli se oli koottu kuluneista osista. No vastaavia saman artistin näppäilemiä laatikoita on tiedossa eräskin kappale.. Pari lootaa on avattu ja tutkittu AJAMATTOMINA niin loppuunkuluneista osista niputettuja ovat olleet sekä kasausvirheitä on niistä löytynyt. Hintalappu 2-3 TUHATTA per loota.. Lisäksi ainakin 6 muuta laatikkoa on hajonnut samointein- ei oikein onnistumisprosentti ole kohdallaan että voisi alkaa artistia kehumaan.. Eli tässä on kerrottu 9 kpl kalliinsivakoita susilaatikoita niin jokainen voinee päätellä kannattaako tuonne rahojaan viedä kun todennäköisesti tulee huijatuksi. Toki joku on saanut toimiviakin laatikoita sieltä niin Lycka Till niiden kanssa.
   
 14. 12345678910

  12345678910 3rd gear

  Lycka till sullekin. Pyyteettömästi.
   
 15. cutlass cruiser

  cutlass cruiser Gearhead

  Nii en muista tiedä, mutta mä ainakin vein sellaisen paskan loppuunajetun lootan...ja se että se ei toiminut ei johtunut kasaajasta, vaan niistä amerikan osista jotka hajoili heikkouttaan... muuten loota kyllä toimii ihan niinkuin puhe oli.
   
 16. Tässäkin tapauksessa tekijän kommentit olivat ettei ne Amerikan osat ole kestäneet, mutta liki kaikki muu oli vialista paitsi ne uusitut. Kuvat meni todisteeksi niin siihen katkastiin sitten tämä projekti hänen osaltaan. Yllättävän huonoillakin osilla nuo askit toimivat mutta ajorasituksia ne ei sitten kestäkkään.
   
  xarper tykkää tästä.
 17. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Ketjun avaajan motivaatiot jäävät anonymiteetin takia epäselviksi. Samalla tietysti sekin, että kuka ne viitatut laatikot on analysoinut romuksi. Ja millä innolla on hankittu määrissä purettavaksi hänen tekemiään ajamattomia laatikoita. Varsinainen kuluttajansuojaviranomainen!
   
  Norri, 1purehell, 12345678910 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. T5

  T5 Gearhead

  Joo, tää oli ihan uskottava homma ennen tuota viimeisintä postausta. Tietenkin kellonaika saattaa viitata myös siihen, että vähän kiukkulientä on saatettu ottaa rohkaisuksi.

  Mutta että näitä laatikoita löytyy nyt jo kuin sieniä sateella jne jne ja ne on jut aloittajan tietoon tullut, niin vähän on semmoinen :odroll: fiilis tästä.
   
 19. leemu

  leemu 2nd gear

  En tunne vieläkään miestä, eikä ole kokemusta, mutta hirveästi kiinnostaisi tietää, että miksi ajamattomia remontista tulleita laatikoita on avattu?
  En minä ainakaan huvikseni alkaisi purkamaan mitään ammattimiehellä korjattua jollei edes ole testattu ja todettu toiminnassa olevan vikaa.

  Näillä tiedoilla täyttä p*skaa mielestäni koko juttu:odroll:
   
 20. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Ehkä ketjun aloittaja teettää lootansa jatkossa jossain muualla tai tekee ne ite?
   
  Jussi289 ja amarillo tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!