Muistaako kukaan speden ranta kirppua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MR.T-BIRD, 28.6.2009.

  1. MR.T-BIRD

    MR.T-BIRD 1st gear

    auto on rakennettu lohjan suunnalla ja esiintynyt jossakin speden elokuvassa.auto on rakennettu kuplan alustalle ja on ollut väriltään punainen sekä punainen rätti.auto on tehty pellistä.jos joku muistaa auton tai elokuvan missä se esiintyy olisin tiedoista kiitollinen.
     
  2. mercman

    mercman Gearhead

    Jonkun verran rantakirppuja nähneenä täytyy sanoa etten ole koskaan nähnyt peltikorista kirppua, no kerta se on ensimmäinenkin....Speden leffoissa ei rantakirppuja ole näkynyt ellei sellaiseksi lasketa U.Turhapuro elokuvaa jossa Ameriikkaan muuttanut veli tulee Uunoa tapaamaan Suomeen...No se yksilö on kait jonkun sortin MB/VW joka on osittain saattanut ollakin peltiä?
     
  3. Teba

    Teba 3rd gear

  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Jonkin verran Speden autoja nähneenä ei tule buggya mieleen. Auto mies se oli, niin kuin oli faijanikin. Ne tunsivat toisensa. MGA, jenkki foordeja mistä kuuluisin ASU-1 avo Musse, olihan sillä niitä, mutta buggy? S mese sillä käyttiksenä, niitäkin vilahtahteli jossain lefoissa. Repeli ei muista kirppua..
    Toi MGA oli hauska tapaus. Sitä ei enää ole. Mutta kopio siitä on, minkä Spede tunnisti. Siitä lisää kun oon nukkunu jos jotai kiinnostaa? Oon siitä kyl ennenkin kirjoittanut.
     
  5. mercman

    mercman Gearhead

    Uuno Turhapuron Amerikanveli ajeli semmosella 29-mallisen MB/VW replicalla joka oli siis avomallinen, ja muistaakseni valkoinen väriltään. Eli se auto ei ollut tuo Merswagen.....
     
  6. MR.T-BIRD

    MR.T-BIRD 1st gear

    en etsi mersvagenia vaan punaista kirppua jossa punainen rätti katto,auto on rakennettu noin kolkyt vuotta sitten jossakin etelä suomessa.ja tosiaankin pelti korinen.tilasin auton historia tiedot akelta joten parin viikon päästä tiedän asiasta lisää.
     
  7. gaz169

    gaz169 1st gear

    niin kyllä niitä peltisiäkin kirppuja on tehty, ainakin yks on jämsänkoskella on tosin musta.
     
  8. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Vähän aihetta sivuten, onkohan Speden kupla, ASU-2 vielä jossain hengissä?
     
  9. MR.T-BIRD

    MR.T-BIRD 1st gear

    jämsänkosken musta auto on mulla nykyään
     

Kerro tästä muillekin!