MUISTAKAA TULLA AHVENISTOLLE 23.-24.8 HISTORIC GRAND RACEEN!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 18.8.2008.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Kesähän ei vielä ole ohi, ennenkuin kunnon historikkikapinat on vietetty Ahvenistolla Hämeenlinnassa! Oheisesta linkistä saatte kaiken infon ja lippuhinnat eivät päätä huimaa: la 5e, su 8e ja la-su yht. 10e! :D

  Harrasteautolla siis pääsee harjun laelle suoraan (auto ajanhenkeen sopiva...), joten pick-nick kamat mukaan ja tuoli persustan alle, niin voit nauttia radan parhoista katsojapaikoista. Ja jollain on aina telttojakin siellä mäen päällä, jos majoituspaikkoja ei ole enää vapaana kaupungilla ja et halua/jaksa ajella edestakaisin pääkaupunkiseudulta tai pidemmältä... :wink:

  Ja jos et ole kiertänyt koskaan Ahveniston rataa autollasi, niin siihen on tilaisuus harrasteajoneuvoparaatissa kumpanakin päivänä!

  Oheisesta linkistä kaikki lisätiedot:
  http://www.historicrace.fi/HGR08/HGR08.html

  T. nimimerkki: "Yhtään vuotta en oo jättänyt väliin"!
   
 2. kiki

  kiki 1st gear

  Olinpa paikalla. Olin ensimmäistä kertaa tapahtumassa, jossa olisi voinut tavata muita MG-omistajia, mutta eipä se onnistunut. Harrasteparkkia oli kiva kävellä katsomassa ja kisakin oli parhaimmillaan mukavaa seurattavaa. Se harmitti, että siihen paratiin ei päässytkään mukaan. Oli se aika tylsän näköistä kun siinä oli niin vähän autoja eikä kaikkia halukkaita päästetty radalle. Mutta niin järjestäjät sen olivat päättäneet.
   
 3. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Typistys johtui varmaan kolarista...

  Automäärän typistys johtui varmaan selostamon mutkassa tapahtuneesta 3:n auton kolarista, jota jouduttiin raivaamaan niin pitkään, että se odotutti moottoripyörien näytösajoa ja söi aikaa harrasteautoparaatilta ja aiheutti sitten automäärän yllättävän vähennyksen.

  Odottamaton kommellus, jolle ei voinut mitään. Aikataulusta oli kuitenkin pidettävä kilpailuiden osalta kiinni, joten valitettavasti paraati kärsi siitä tällä kertaa. :(

  Hienoja autoja ja kilpailuja sekä moottoripyöriä oli varmaan kuitenkin sen verran, että sentään jonkinmoiselle plussalle päästiin...? Ensi vuonna kannattaa parkkeerata lähtevän jonon kärkeen, niin varmasti ehtii mukaan... :)
   

Kerro tästä muillekin!