Muistakaa vuosikokous pe 22.3.-13, Pub Hemingways, Hki!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 21.3.2013.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Tässä muistutus, tervetuloa vaikuttamaan! Myös mahdolliset uudet tulokkaat klubiin ovat tervetulleita paikanpäälle, mutta mahdollinen äänioikeus on vain niillä, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa pe 22.3. mennessä...(ks. kohta jäseneksi liittyminen. HUOM! Jäsenmaksu vuonna 2013 on 25e, ei erillistä liittymismaksua...)

    http://www.mgcc.fi/

    Ohjelmassa lähinnä talouskatsaus eli menneen vuoden tilit ja turinaa kuluvan vuoden tapahtumakalenterista että Viron reissusta. Paikalla voit myös ilmoittautua ko. retkelle... 8)

    22.3.2013
    klo 19.00
    MGCC ry:n kevätkokous
    Helsinki, Pub Hemingways, Hietalahdenranta 11

    http://www.hemingways.fi/ravintolat/fi_FI/hietalahti/

    Jos ei meinaa porukka löytyä, niin soittoa Raksiselle o41-77o6o88, niin johan löytyy... Yleensä ollaan pääovesta sisääntullessa vasemmalla seinustalla, jos siinä on tilaa...Pöydillä MG-rekvisiittaa, joten siitä tunnistaa...

    T. Raksinen
     

Kerro tästä muillekin!